antonis_wrx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα! Έχω κάνει αίτηση για adsl στον οτε και περιμένω ενεργοποιήση. Μέχρι τότε πρέπει να σκεφτώ για να διαλέξω Isp. Σκεφτόμουν να βάλω forthnet ή την προσφορά με τους 3+3δώρο ή αορίστου χρόνου μιας και είναι φθηνότερη από otenet αν δεν προλάβω την προσφορά... Ενάς από τους λόγους που θέλω adsl είναι και το skype. Την forthnet αν και την συμπαθώ αρκετά σαν εταιρεία έχω ακούσει πολύ βρίσμο τελευταίως για τις ταχύτητες. Θα έχω πρόβλημα με skype και forthnet? Να πάω σε otenet καλύερα? (είμαι σε dslam Χολαργού - κανένας γείτονας για να πει για ταχύτητες?)
DIMERR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Me 384 kai skype ligo diskolo to kobw tha kanei diakopes kai tha exei kathisterisi to exw dokimasei gia ayto sou lew.Ektos kai an eisai tixeros kai peseis se adia dslam opote ekei den tha exeis prolima
De@th L0rd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Στο voip εχει χάλια ποιότητα ή δεν ακούγεται ή ακούγεται με καθυστέρηση η φωνή των συνομιλητών σου; Στα παιχνίδα έχεις μεγάλο ping όταν αρχίζεις να παίζεις; Στο IRC κολλάει ο router σου; Εάν έχεις ADSL, τότε μάλλον έχεις περιορισμό εισερχόμενων πακέτων IP http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=30234 Έλεγξε την ADSL σου: Packet tester (receiver) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=431722#post431722 & Packet Sender http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=489843#post489843 ΟΤΙ εταιρία και να βάλεις τον παράνομο περιορισμό πακέτων τον κάνει ο ΟΤΕ.Εγώ σου προτείνω να βάλεις ΟΤΕΝΕΤ γιατί τουλάχιστον εκεί θα ξέρεις ποιον να κυνηγάς!Γιατί μετά θα κυνηγάς και τον ΟΤΕ και τον εναλλακτικό ΙSP που τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν φταίει πολύ.
getty Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 O De@th L0rd τα λέει πολύ καλά (και μου έδωσε ιδέα για νέα υπογραφή), το πρόβλημά σου δεν είναι η επιλογή Isp αλλά η γραμμή του ΟΤΕ. Μπορεί να είσαι τυχερός μπορεί και όχι. Αν όχι την επόμενη φορά σκέψου για εναλλακτικό παροχέα (αν υποστηρίζεται) και όχι ΟΤΕ.
antonis_wrx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 άκουσα ότι άμα βάλω γραμμή 512 ακόμα και με σύνδεση στα 384 θα είμαι αρκετά καλύτερα. Ισχύει;
getty Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 άκουσα ότι άμα βάλω γραμμή 512 ακόμα και με σύνδεση στα 384 θα είμαι αρκετά καλύτερα. Ισχύει; Συνήθως επειδή η 512 είναι περισσότερο "άδεια" τείνει να έχει λιγότερο το πρόβλημα με τα πακέτα (εφόσον αυτό υφίσταται στο συγκεκριμένο dslam). Βέβαια μην το δέσεις κιόλας γιατί αν υπάρχουν πολλοί και σε αυτή την κλάση πάλι θα έχεις πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με τον "υποψήφιο" isp σου, να τους τονίσεις ότι θέλεις τη συνδέση σου για skype και τέτοιου είδους εφαρμογές γιατί συνήθως αυτοί έχουν κάποια καλύτερα άποψη για το μέγεθος του προβλήματος ανά περιοχή (εγώ για παράδειγμα που είχα μιλήσει με τη forthnet μου ξεκαθάρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα και η αναβάθμιση απο 384 σε 512 ενδεχομένως να μη μου λύσει το πρόβλημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.