Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο σε hauppauge wintv-radio

soouza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την hauppauge wintv-radio, για να βλέπω tv χρησιμοποιώ το dscaler, ενώ για ραδιόφωνο το πρόγραμμα της κάρτας. Όταν κλείνω το dscaler και ανοίγω το ράδιο, το line in είναι mute και πρέπει να το αλλάξω απο το panel των ήχων. Όταν πάλι κλείνω το ραδιόφωνο, κλείνει το πρόγραμμα αλλά συνεχίζει να ακούγεται ο ήχος. Τι συμβαίνει?

Δημοσ.

Και εγώ το παθαίνω αυτό. Έχω μία Chronos Video Shuttle II με BT878 τσιπάκι. Χρησιμοποιώ τους generic bt878 drivers. Όταν το line in είναι unmuted και ανοίγω το DScaler για να δω τηλεόραση, τότε όταν το κλείνω εξακολουθεί να ακούγεται ο ήχος από το τελευταίο κανάλι που έβλεπα (αλλά σε χαμηλότερη ένταση). Όταν όμως χρησιμοποιώ το Radiator για να ακούω ράδιο, τότε όταν το κλείνω ο ήχος κλείνει εντελώς. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με τους original drivers και το μανίσιο πρόγραμμα δεν μου το έκανε. Τόσα χρόνια δεν κατάφερα να βρω τι φταίει όπότε συμβιβάστηκα με το εξής : έχω το line in συνέχεια muted, και όταν μπαίνω στο Dscaler (αφού του έχω τσεκάρει την επιλογή remember audio settings ή κάτι τέτοιο) ο ήχος παίζει και ξαναγίνεται muted όταν το κλείνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...