kyrnikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους,η ερώτηση είναι απλή : Που μπορώ να βρώ στο Ηράκλειο Κρήτης ή ίσως και μέχρι Αγιο Νικόλαο εξοπλισμό για να στήσουμε ένα μικρό ασύρματο δίκτυο wi-fi. Ενδιαφέρομαι για καλώδια ( τύπου lmr ή και rg213) κοννέκτορες N type (κατά προτίμιση βιδωτούς και όχι crimp) και pigtail για rp-sma . Στα καταστήματα της Ηλεκτροσυνεταιρικής έχουν τέτοιο εξοπλισμό ; Υπάρχουν καταστήματα με είδη VHF ή ραδιοερασιτεχνισμού που να έχουν; Να προσθέσω ότι έχω μια αλλεργία σε κουτοπόνηρους που προσπαθούν να μου πιάσουν τον ...ποπό ή να μου πουλήσουν ότι τους έχει ξεμείνει. Μπορώ να βρώ σε online καταστήματα και σε καλές τιμές αλλά επειδή οι προδιαγραφές δεν περιγράφονται λεπτομερώς φοβάμαι μην μου στείλουν ότι θέλουν και άντε μετά να βρω άκρη. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη !!!
kifinas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Στην Ηλεκτροσυνεταιρική μπορείς να παραγγείλεις μόνο το καλώδιο. Μόνο σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα βρεις κοννέκτορες (άτομο, αντωνία, μικροβολτ...). Αν μπορείς πήγαινε Νεάπολη στο κατάστημα του Φαϊτάκη που μπορεί να σου δώσει και συμβουλές, αν και μάλλον δεν θα τον βρεις εκεί.
kyrnikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε μου σε ευχαριστώ, τον Φαιτάκη δεν τον είχα σκεφτεί καν !!! Μένω κοντά στον Αγ.Νικόλαο οπότε για να πάω Νεάπολη θέλω 20' . Κάποια στιγμή θα τον πετύχω εκεί. Οπότε μάλλον Ηλεκτροσυνεταιρική στα Μάλλια για καλώδια και μετά Νεάπολη. Και πάλι ευχαριστώ.
kyrnikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Επανέρχομαι αφού το θέμα ίσως ενδιαφέρει κάποιους. Η ηλεκτροσυνεταιρική έχει μόνο rg213 ελληνικό της μαβικαλ 1.39 το μέτρο. Στου Φιωτάκη βρήκα rg213 στα 1.43 και aircom plus στα 3.7 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Στον ίδιο βρήκα κοννεκτορες και προσαρμογείς σε πολύ καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.