ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μάλλον θα κάνω το πρώτο, και αφού παίξει βάζω τουε νέους. Στους χρήστες 64bit λέει: You have to downgrade to an older version of libdri.a due to an incompatilbity with the ATI drivers. Δηλαδή δε κάνω τα άλλα, αλλά κάνω μονάχα downgrade? Λίγο με μπέρδεψε αυτο.
ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Παιδιά βοήθεια !!! Λέει στο How-to το εξής : 64-bit users: You have to downgrade to an older version of libdri.a due to an incompatilbity with the ATI drivers. Download here. Πως να το κάνω download αφού δεν έχω γραφικό περιβάλλον???
Dimmu_Borgir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Υπάρχει text browser με το όνομα lynx. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει...
My8os Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Υπάρχει και download manager που τρέχει απο κονσόλα. wget λέγεται και αν δεν κάνω λάθος για να κατεβάσεις κάτι απλά γράφεις: > wget και.αυτό.που.θες.να.κατεβασεις
ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 ΟΚ το κατέβασα αυτόπου λέει στι σαιτ... το θέμα είναι ότι δε κατάφερα να μπώ στο ubuntu ! Με το που ασχολήθηκα με το Linux...έγινε το κεφάλι μου κουδούνι! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει pls. Το πρόβλημά μου το αναφέρω παραπάνω. Ευχαριστώ
ankouts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Παιδιά help, μου λέει να γράψω : sudo apt-get remove linux-restricted-modules-$ (uname -r) Τι θέλει να πεί ο ποιητής με το (uname -r) ?? Το γράφω όπως το βλέπω και μου λέει: syntax error near unexpected token '(' . Edit: Οκ το έφτιαξα, δεν ήθελε space
maverickanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εγω παλι το μονο προβλημα που εχω οταν μπαινω με ubuntu live cd ειναι οτι δεν μπαινει Internet ! Εχω ADSL router Linksys WAG354G . Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.