Melissa_virus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον ετοιμάζω το new μου pc. Μαλλον θα το έχω για τα downloads μόνο. Όμως το κακό είναι ότι δεν έχω δεύτερη οθόνη οπότε θέλω να το σετάρω σωστά έτσι ώστε να κάνει αυτόματα boot χωρίς monitor... Πως θα το κάνω αυτό? Θέλω να του περάσω και ένα πρόγραμμα για remote access έτσι ώστε να κάνω τα settings για το τι θα κατεβάζει και από που, απο το άλλο pc. Πιο προτείνετε? Δεν έχω δουλέψει κανένα ως τώρα. Γι'αυτο προτείνετε μου κάποιο καλο και απλό. Καλό και secure. Δεν θέλω να έχω και προβλήματα με το firewall. Tα 2 pc θα είναι μέσω router συνδεδεμένα. Πρέπει να κάνω και τίποτα settings ekei? Επίσης κάτι άλλο που θέλω να κάνω και που μάλλον δεν γίνετε, είναι να βλέπω tv στο άλλο pc μέσω της κάρτας tv που θα του βάλω στο κατεβαστίρι. Γίνετε αυτό? Και αν γίνετε θα έχω ήχο? Αυτά...
Melissa_virus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Άντε ρε παιδιά καμία απάντηση? Τόσο χαζομάρα θεωρείτε αυτά που ρωτάω?
Sanctu82 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Gia remote access doulevo edo kai kairo to rermote administrator kai eimai efxaristimenos xoris na exo doulepsei kanena allo...
madsc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Αν θες να το βλέπεις κανονικά Local μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα data switch μηχανικό ή ηλεκτρονικό κ να συνδέσεις 2 ή παραπάνω pc σε 1 πληκτρολόγιο, 1 ποντίκι, 1 οθόνη. Διαφορετικά αφού το στήσεις & το σεττάρεις μπορείς μέσω τοπικού δικτύου να χρησιμοποιήσεις το ενσωματομένο στα winxp Remote Desktop Connection που τη δουλειά που θες θα στην κάνει μια χαρά. /sc
xalara87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 file molis teliwsa me to download pc mou mporw na se boithiso stin prwti sou erwtisi dokimasa ta prgrammata pou iparxoun gia remote connection den itan kai toso grigora omos . an bris ta windows download server 2003 swthikes ine idanika gia tetio systima allios an exis ta windows xp pro ekmetaleuse ti lisi tis microsoft kai etsi pano sto pc sindeis to kalwdio ethernet pantos me data switc sigoura tha mporis na blepis kai binteo
Melissa_virus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Βασικά δεν ξέρω τι είναι το data switch Έχει καμία σχέση με το κανονικό switch? Πόσο κάνει? Γιατί άμα είναι αρκιβό δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει το κόπο. Θα προσπαθίσω να βρω τα windows download server 2003.
xalara87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=KVM%20SWITCH rixe mia matia edw *to litourgiko onomazete windows server 2003
Melissa_virus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Thanks. Σαν πιο οικονομικό βλέπω αυτό. Αν και δεν αναφέρει πολλά πολλά και μάλλον δεν πρέπει να μεταφέρει ήχο. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.616355&PHPSESSID=fg2db2lkil56msbi7d54015bg5 Πιο καλό είναι αυτό μάλλον, αν και δεν την ξέρω την εταιρία... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.569655&PHPSESSID=fg2db2lkil56msbi7d54015bg5 Ακόμα δεν κατάλαβα πως δουλεύουν αυτά. Τι συνδέω που?
BalzoT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 loipon sto switch sindeeis tin othoni to pontiki to pliktrologio kai ta hxeia kai meta sundeeis to switch kai me ta 2 pc sou.kai analoga me poio pc theleis na douleueis apla patas ena sindiasmo pliktrwn kai alazei stin othoni i epifania ergasias kai pas apo to ena pc sto allo dld exeis 1 othoni 1 mouse 1 keyboard kai 1 zeugari hxeia gia 2 kai 3 pc.elpizw na eimouna katanoitos :confused:
tolis664 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε Melissa_virus, η καλύτερη λύση είναι χρησιμοποιώντας το Remote Desktop των Windows XP και 2003 server. Ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=127764 και θα λύσεις όλες τις απορίες σου. Όσο για το TV Tuner, βάλτο στο άλλο PC. Μην τα θέλεις όλα δικά σου!
Melissa_virus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Το κακό είναι ότι έχω στο ένα pc tv tuner αλλά θα φάει πόδι πίσω με εγγύηση γιατί έχει πρόβλημα. Επίσης έχω και ένα δεύτερο που είναι παλιό...και ταιριάζει πιο καλά στο pc που ετοιμάζω τώρα. Στο κανονικό δεν παίζει. Ε δεν πειράζει θα μείνω χωρίς tv Δεν χάνω και τίποτα. Τον άλλο μήνα θα πάρω και ένα data switch και θα ειμαι ok. Thanks για το Link. Θα το μελετίσω όποτε βρώ χρόνο.
Melissa_virus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Το κακό είναι ότι έχω στο ένα pc tv tuner αλλά θα φάει πόδι πίσω με εγγύηση γιατί έχει πρόβλημα. Επίσης έχω και ένα δεύτερο που είναι παλιό...και ταιριάζει πιο καλά στο pc που ετοιμάζω τώρα. Στο κανονικό δεν παίζει. Ε δεν πειράζει θα μείνω χωρίς tv Δεν χάνω και τίποτα. Τον άλλο μήνα θα πάρω και ένα data switch και θα ειμαι ok. Thanks για το Link. Θα το μελετίσω όποτε βρώ χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.