phph Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καταγράφει τι κάνει κάποιος στον υπολογιστή μου αν τον ανοίξει όσο λείπω εγώ; Δεν με ενδιαφέρει τόσο να καταγράφει τι πληκτρολογεί, όσο ποιες εφαρμογές και ποια αρχεία ανοίγει, καθώς και αν παίρνει αντίγραφα σε δισκέτα / CD ή μέσω του τοπικού δικτύου.
accipio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ψάξε για προγράμματα key loggers. Κάποιο συγκεκριμένο δεν ξέρω να σου προτείνω.
kostastnt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Perfect Keylogger. Κάνει την δουλειά που θες!
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ne to Perfect Keylogger kanei oles tis (vromodoulies)!!! Yparxei periptosi kostastnt na kaneis setup sto pc sou to programa ke na sou parakolouthone to diko sou pc? Pia eine ke i pio kenouria ekdosi?
phph Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Νόμιζα ότι τα keyloggers καταγράφουν αυτά που πληκτρολογεί κάποιος. Εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο. Εγώ θέλω να ξέρω αν την ώρα που λείπω ανοίγει κάποιος τον υπολογιστή μου και διαβάζει τα mails μου ή τα έγγραφά μου και αν τα αντιγράφει. Θα την κάνουν αυτή τη δουλειά;
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 me ena keylogger tha eise telios!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 pali to Perficet Keylogger alla prosoxi!!! exei trojan pou sou apenergopoiei to ANtivirus sou!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 kalo programataki fenete!!! Exei Trojan pou pirazoun to pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.