Προς το περιεχόμενο

Που είναι η μνήμη; Οεο!

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό (ΗΡ compaq nx9110, P4 2,8, 512 Ram –τα 64 τα παίρνει η κάρτα γραφικών άρα μένουν 448 ) και αντιμετωπίζω πρόβλημα μνήμης.

Χρησιμοποιώ το Tune Up και το MemOptimizer μου βγάζει αμέσως μετά την εκκίνηση 204 ΜΒ ελεύθερα. Μόνο!! Που είναι τα άλλα 244; Δεν είναι δυνατόν να θέλουν τόση μνήμη τα ΧΡ!! Κάνω manual optimization και φτάνει στα 280. Πάλι είναι λίγα… Σε κάθε περίπτωση, που ήταν τα 76 ΜΒ;

Τώρα που έχω ανοίξει τα Word 2003 και Firefox έχει πέσει στα 234…

Δεν τρέχει τίποτε απολύτως κατά την εκκίνηση (εκτός από το ίδιο το Mem Optimizer).

Τι φταίει κι έχω τόσο χαμηλή μνήμη; Μήπως το ότι είναι φορητός; Μήπως ο συγκεκριμένος φορητός; Μήπως το ότι η κάρτα γραφικών δεν έχει δική της μνήμη;

Δημοσ.

νομίζω η γραφικών στην κάνει την ζημιά, ίσως μέσα από το μπάιος, μπορείς να δείς περισσότερες λεπτομέρειες πέρι γραφικών, κι ίσως από εκεί μέσα να όρισεις την γραφικών ως μικρότερη δηλαδή 32άρα.(οπότε θα τρώει κι λιγότερη ράμ).

Στα λέω αυτά γιατί σε ένα κόμπακ πρεσάριο που έχω , γίνονται αυτές οι αυξομοιώσεις μέσω του μπίος, όταν την κάνω για παράδειγμα 64την γραφικών με δάνεισμα που παίρνει από την ράμ)γονατίζει όλο το λάπ.

Ίσως κάποιο άλλο παιδί έχει περισσότερα να σου πεί...

φιλικά Πάνος

Δημοσ.

Koita emena se desktop me karta grafikwn kanonikh...vlepw apo ram idle me to pou fortwsei to susthma free 250mb apo ta 512...To oti den trexei kapoio programma kata tin ekkinisi den shmainei oti den trexoun ta services...esu pou exeis kai shared memory gia tin grafa sou akoma xeiroteri epivarinsh gia tin mnimi.Koita apo ta ergalei diaxeirisis na vreis ti services trexoun.

Δημοσ.

Άλλο πάλι και τούτο. Μόλις βγήκα από το FM2006 και η μνήμη είναι 339!! Τώρα που έχω ανοίξει το Firefox είναι στα 293.

Tα services απ' ότι βλέπω (Ctrl+Alt+Del) δεν τρώνε ιδιαίτερη μνήμη.

H κάρτα γραφικών αν μειωθεί στα 32ΜΒ θα παίζει το FM2006; Είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω.

Edit: Τελικά έβαλα την κάρτα στα 16ΜΒ, το παιχνίδι παίζει μια χαρά και οι επιδόσεις κάπως βελτιώθηκαν. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις (ειδικά εσένα Παναγιώτη :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...