Προς το περιεχόμενο

ασυρματο δικτυο dsl

manthoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη, είχα καταλάβει λάθως την ερώτηση.

Σε αυτή την περίπτωση η μοναδική λύση είναι να ψάξεις για άλλο Router.

Μέχρι πρόσφατα είχα ADSL της HOL (από το RAM), και μου άλλαζε το IP κάθε δύο μέρες περίπου. Ποτέ όμως δεν το παρατήρησα, γιατί το modem επανασυνδέεται αυτόματα.

Δυστυχώς ίσως να πρέπει να στραφείς σε άλλο modem.

Δημοσ.
Συγνώμη' date=' είχα καταλάβει λάθως την ερώτηση.

Σε αυτή την περίπτωση η μοναδική λύση είναι να ψάξεις για άλλο Router.

Μέχρι πρόσφατα είχα ADSL της HOL (από το RAM), και μου άλλαζε το IP κάθε δύο μέρες περίπου. Ποτέ όμως δεν το παρατήρησα, γιατί το modem επανασυνδέεται αυτόματα.

Δυστυχώς ίσως να πρέπει να στραφείς σε άλλο modem.[/quote']

Etsi akrivos einai kathe 2 meres exo alagei IP.

Ok omos tora xero oti einai to router episima apo tin eteria.

Alla den me kaiei kai toso afto to thema dioti eimai apolita efxaristimenos genika me ton singekrimeno router opos eipa.

Mpori na to diakindinepso na to kano alagei firmware argotera.

Os tote sindesi to laptopaki ekinisi ip kai ola ok.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ πήρα ένα Linksys και το σύνδεσα.ανοίγω τον υπολογιστή, συνδέομαι, αλλα μου δίχνει: Απεσταλμένα 15Kb (π.χ) και στο Παραλαβή είναι 0. Πατάω και το internet explorer και δεν μπαίνει στο internet.Θέλει κάποιες ρυθμίσεις στον internet explorer η μήπως φταίει η απόσταση και δεν πιάνει?

Δημοσ.

Με το wifi ρουτερ της HOL, δεν μπορώ να εξασφαλίσω σύνδεση από τον 2ό έως τον 4ο. Έχω το ρουτερ στον 3ο όροφο, έχω καλό σήμα στους δυο υπολογιστές και το ppc στον 4ο, αλλά όταν προσπάθησα να μπω από έναν υπολογιστή στον 2ο, συνδεόταν με δυσκολία (από 54 έπεφτε στα 9 mb) αλλά δεν είχα ίντερνετ με τίποτα (ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι ότι το λάπτοπ, με μια pcmcia wifi μπαίνει ίντερνετ από οποιοδήποτε σημείο ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΟΡΟΦΩΝ).

Υπάρχει τρόπος να κατευθύνω-ενισχύσω το σήμα μέχρι τον 2ο όροφο;

Αυτό κάνει δουλεία και πως περίπου δουλεύει; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=810&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=311943&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Επίσης, ΒΑΣΙΚΟ!!! Ενώ το ppc βλέπει τους κοινόχρηστους δίσκους όλων των pc, τα pcs δεν βλέπονται μεταξύ τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! (εκτός αν συνδέσω τις κάρτες δικτύου με καλώδιο)

Κάποια πρόταση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

@Μichaelknight

Πρέπει να βάλεις στο web browser την ΙΡ 192.168.1.1. Θα σου ζητήσει credentials όπου 8α δώσεις admin/admin. Kαι τότε θα συνδεθείς ώστε να ρυθμίσεις και τα υπόλοιπα.

Υποθέτω πως συνδέεσαι με καλώδιο στο router και έχεις ρυθμίσεις δικτύου στο Automatic assign IP. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...