Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ιο Lovescan μόνο όταν ανοίγω το Insomnia!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κύριος ή κυρία 147.102.223.116 εδώ και αρκετές μέρες (με διαφορετικά IP νομίζω μερικές φορές,γι'αυτό δεν μπορώ να τον εντοπίσω) αρέσκεται να μου κάνει "επίθεση" κάθε φορά που μπαίνω στο insomnia και μόνο με τον ιό Lovescan!

Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα postάρω το IP του!

Ελπίζω κάποιος moderator να βοηθείσει!

Thanks!

Δημοσ.
Ο κύριος ή κυρία 147.102.223.116 εδώ και αρκετές μέρες (με διαφορετικά IP νομίζω μερικές φορές' date='γι'αυτό δεν μπορώ να τον εντοπίσω) αρέσκεται να μου κάνει "επίθεση" κάθε φορά που μπαίνω στο insomnia και μόνο με τον ιό Lovescan!

Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα postάρω το IP του!

Ελπίζω κάποιος moderator να βοηθείσει!

Thanks![/quote']

Το 147.102.xxx.xxx είναι του ΕΜΠ. Δεν ξέρω πάντως αν το κάνει επιτήδες, ο ανυποψίαστος χρήστης windows έχει κατα μέσο όρο καμια 200 αριά worms, viruses, trojans που κάνουν διαφορα πράγματα.

Τώρα αυτο με το insomnia μου ακούγεται πολυ χλωμό. Στο insomnia, αν δεν εισαι moderator, δεν μπορείς να δείς καμια IP. Δεν νομίζω να στήνεται στο insomnia να σε δεί πότε είσαι Online, για να αρχίσει να βαράει. Μπορεί να το κάνει και αυτόματα.

Επίσης το ip που έδωσες ειναι dialup για αυτο και μπαίνει με διαφορετικό ip κάθε φορά. Αν έχεις κάποιο firewall που τον μπλοκάρει, τότε άστον να βαράει , δεν θα καταφέρει τιποτα. Οταν τον εντοπίσεις, μπορεις να πάρεις το δικτυο του πολυτεχνείου, και να βρείς ποιος χρήστης ήταν συνδεδεμένος εκείνη την ώρα. Αλλα 99% είναι καποιος ανυποψίαστος που δεν ξερει τι τρέχει στο pc του.

Δημοσ.

Από το ΕΜΠ δεν πρόκειται να σου πουν ποιος είναι. Μπορείς όμως να πάρεις τηλ τη στιγμή που γίνεται και να τους πεις την ip και την ώρα κι αυτοί με τη σειρά τους να ειδοποιήσουν το χρήστη.

Δημοσ.

Ελα ρε ΕΜΠ!Και εγώ από ΕΜΠ είμαι και γνωρίζω οτι το 147.102.xxx.xxx είναι του πολυτεχνείου μιας και εγώ έχω το 147.102.223.90!

Και μάλλον ξέρω και ποιος είναι!

Δημοσ.

Δε νομίζω Biull :D

Απλά ξεσυνδέσου και ξανασυνδέσου. Είναι πιθανό κάποια στιγμή να πάρεις κι εσύ την ίδια ip ;)

Απλά όλα τα 147.102.223.* είναι συνδέσεις dialup.

btw, κι εγώ ΕΜΠ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...