ababapanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 se efharistw polu! ara to mono pou hriazete epipleon ine mia karta firewire gia to pc kai ena kalodio an den ehei mesa i camera swsta? kai mia teleftea erwtisi sto digital zoom anaferei: 800x/100x (selectable) giati grafei kai 100X(selectable) anti gia sketo 800X ?
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν η μητρικη του υπολογιστη σου δεν εχει θυρα firewire τοτε αγοραζεις μια καρτα. Καλωδιο δεν εχουν οι βιντεοκαμερες οποτε θες ενα 6pin to 4 pin. To digital zoom ξεχασε το, ειναι ετσι για διαφημηστικους λογους. Αυτο που παιζει ρολο ειναι το οπτικο zoom δηλαδη ποσο μακρια κανει εστιαση η μηχανη με την δυναμη του φακου του. Το στανταρτ σε ολες ειναι 10χ αλλα η canon ειχε βγαλει και μερικες με 22χ που ειναι πολυ καλο. Το digital τι ειναι, μεσω software κανει μεγεθυνση της εικονας. Πανω απο τα 50-60 αρχιζεις και βλεπεις pixels και χανεις ποιοτητα, Μεσα απο το μενου τηε μηχανης μπορεις να επιλεξεις μεχρι ποσο θα εστιαζει ψηφιακα. Νομιζω εχεις και επιλογη για off
ababapanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ara to 25xoptiko zoom pou ehei i mv930 na theorisw oti ine arketo etsi? giati to skeftomouna , imoun anamesa kai se mia samsung me optiko zoom 32x ala telika protimisa tin canon logo onomatos kai epidi travaei kai photos
Γατόπαρδος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Παιδιά, μια δύσκολη ερώτηση.... Αν θέλω να μεταφέρω video από μια παλιά Sony, 8mm, ποια κάρτα - πρόγραμμα προτείνετε;
Fotis_Greece Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Για μελετησε αυτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146762&page=2
Γατόπαρδος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Για μελετησε αυτοhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146762&page=2 Ευχαριστώ πολύ... Από που και ποια κάρτα θα πρότεινες για την μεταφορά των αρχείων; Έχω ένα Sempron 64 @ 3000+ με 1GB Ram... Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου;
NICKLIO Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδιά ξέρετε αν με την κάρτα firewire και το καλωδιο ο υπολογιστής αναγνωρίζει την κάμερα χωρις καποιο πρόγραμμα? Η δίκη μου ειναι sony και εχει το PICTURE PACKAGE αλλα τα windows 7 δεν το δέχονται. Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Νομίζω πως ναι. Έχω έναν sony USB driver αποθηκευμένο στο σκληρό μου, αλλά πάει καιρός που έστησα τα 7 και δεν θυμάμαι αν τον χρησιμοποίησα ή όχι. Με κάθε επιφύλαξη, νομίζω ότι απλά πρίζωσα την κάμερα και την αναγνώρισε. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το Pinnacle Studio 12.
cb_papi Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Τα Windows από μόνα τους μόλις συνδέσεις οποιαδήποτε κάμερα με firewire βγάζουν μήνυμα "Εισαγωγή βίντεο των Windows" όπου μπορείς να τραβήξεις βίντεο ή να μεταφέρεις τραβηγμένα βίντεο στον υπολογιστή.
NICKLIO Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δυστυχώς φιλε μου αυτο το μήνυμα δεν το βγάζει όταν τη συνδέω και δεν την αναγνωρίζει καν. Λέτε να φταίει το καλώδιο ? firewire 4/4 αγορασμένο απο ΠΛΑΙΣΙΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.