vags76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 exw sobaro problima me sp2 k zone alarm pro evw to egka8istw sto laptop k oles oi ru8miseis ok otav to epanekinisw fortonei kanonika k molis bgalei to logotupo tou zone alarm telos....bgazei mple o8oni k anagkazomai gia epanekinisi dokimasa na apenergopoiisw to firewall tov windows alla tpt e3akolou8ei to problima pws mporw va apevergopoiisw evtelws to firewall tov windows???mipws 3erei kaveis kamia ru8misi va douleuw movo to zone help guys bare8ika tis epanekiniseis
panoulis23 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 to idio provlima eixa kai egw me to zone alarm sto laptop mou me ti diafora oti emena evgabe tin bluescreen molis empena sto internet.i moni lysh pou vrika itan na min xrhsimopoihsw zone alarm.oso gia to firewall twn windows mporeis na to vreis sto control panel kai ekei na epilekseis apenergopoihsh. [ase pou exei vouiksei o topos oti to zonealarm periexei spies]
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 To kalitero pou exeis na kaneis file mou eine na valeis ena allo firewall opos Sygate, Kerio, Kaspersky Anti-Hacker, I ke o kaliteros tropos agorase kana routeraki gia na eine full prostatevmenos!!! den kane ike akriva 60evroulakia!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.