Προς το περιεχόμενο

DSL "Κουτί ή Σκέτη σύνδεση"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω DSL και έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάρω κουτί που τα έχει όλα έτοιμα η να κάνω αλλαγή γραμμής εγώ σε DSL και μετά να πάρω όποιον provider θέλω εγώ. Φυσικά εδώ πληρώνω εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης DSL.

Τα έτοιμα κουτιά έχω ακούσει ότι δεν έχουν καλό εξοπλισμό και ακόμα από θέμα απορρήτου τι γίνετε? Διάβασα σε μια εφημερίδα ότι καταγράφετε ακόμα και το νούμερο του modem τις DSL

Δημοσ.

Όλες οι συσκευές έχουν ένα "αναγνωριστικό" που τις ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Στην περίπτωση που πάρεις σκέτη σύνδεση, θα πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα εκτός από την σύνδεση στον provider και το πάγιο για aDSL, αυτό το ξέρεις έτσι;

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα κουτί και μάλιστα της Forthnet με 3+3 μήνες δώρο στα 117 ευρώ νομίζω. Εγώ που το πήρα δεν μετάνιωσα ούτε ευρώ και ας μην πήρα το World of Warcraft :( Κατεβάζω με 40+ όποια στιγμή (με μέτρο βέβαια...) και αυτό θα γίνεται αν όλα πάνε καλά για 6 μήνες ακόμα! Σκέψου το και μην ακούς μόνο αυτά που λένε για ταχύτητες. Το θέμα είναι κατά τη γνώμη μου το always-on και αυτό θα το έχεις...

Δημοσ.
Γραμμή από ΟΤΕ 512/128

Συνδρομή σε ISP 3+3 Forthnet 384/128

Modem/Router US Robotics 9107

+1 και απο μενα.

Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις την 384/128 απο ΟΤΕ.Ο λογος ειναι απλος.Θα εχεις για παντα δικη σου την γραμμη dsl οποτε διαλεγεις φορεα αναλογα με τις προσφορες και τις ταχυτητες που εχει.Με το κουτακι(το εχω και γω) εισαι δεσμευμενος με τον εκαστοτε φορεα, οποτε αν θελεις να αλλαξεις για "χψ" λογους πρεπει να ξαναγινει η ενεργοποιηση, συνεπως ξαναπληρωνεις και περιμενεις.Η επιλογη δικη σου.

Δημοσ.
+1 και απο μενα.

Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις την 384/128 απο ΟΤΕ.Ο λογος ειναι απλος.Θα εχεις για παντα δικη σου την γραμμη dsl οποτε διαλεγεις φορεα αναλογα με τις προσφορες και τις ταχυτητες που εχει.Με το κουτακι(το εχω και γω) εισαι δεσμευμενος με τον εκαστοτε φορεα' date=' οποτε αν θελεις να αλλαξεις για "χψ" λογους πρεπει να ξαναγινει η ενεργοποιηση, συνεπως ξαναπληρωνεις και περιμενεις.Η επιλογη δικη σου.[/quote']

Δεν αναφέρεις τιμές όμως

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να περιμενεις. Αγοραζεις νεο πακετο μια βδομαδα πριν σου κοπει το παλιο. Οποτε μολις σου κοπει το παλιο θα σου ενεργοποιησουν το καινουριο. Εμενα με τη sparknet σε 5 μερες απ την αγορα του πακετου ειχα dsl. Βεβαια ειναι πιο βολικο να μην κανεις καθε 4-5 μηνες ξανα τις διαδικασιες αγορας πακετου και ενεργοποιησης αλλα νομιζω σου ερχεται αρκετα φθηνοτερο, ασε που σου δινουν και τσαμπα το modem. Με πακετο sparknet 384 (μεσω οτε γραμμης εννοειται) κατεβαζω με 42 KB στη Λευκαδα.

Δημοσ.
Γραμμή από ΟΤΕ 512/128

Συνδρομή σε ISP 3+3 Forthnet 384/128

Modem/Router US Robotics 9107

αυτό ακριβώς θα κάνω με την μόνη διαφορά ότι αρχικά τουλάχιστον θα βάλω γραμμή 384 από οτε και router 9108.Καλύτερα σκέτο, αλλάζεις πολύ άνετα isp!

Δημοσ.

Δοκίμασε την 384, αλλά μην περιμένεις και πολλά, ειδικά αν είσαι σε πιταρισμένο DSLAM.

Για να καταλάβεις, εγώ με την 384 γραμμή σε τορρεντ κατέβαζα με 15. Όταν την έκανα 512, κατεβάζω 35-40.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...