kdiamant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα!Εχω μία κάρτα γραφικών 6600GT όπως αναφέρω και στον τίτλο του topic στην οποία όταν ανοίγω το PC κατά 90% ο ανεμηστήρας θα κανει πολύ θόρυβο μέχρι να μπώ στα windows XP.Ελάχιστες φορές ξεκινάει αθόρυβα.Την έχω βγάλει να δω μήπως έχει ποιάσει κανένα σκουπιδάκι ο ανεμηστήρας της αλλα τίποτα.Γυρνάω με το χέρι τον ανεμηστήρα της τίποτα (εννοω δεν μαγκώνει κάπου).Μήπω έχετε καμία απάντηση στο γιατί το κανει αυτό;Περίεργο δεν είναι;Α ξέχασα η κάρτα είνα καινούργια 1.Ευχαριστώ!
wizzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 έχω την εντύπωση ότι το ανεμιστηράκι παίρνει παραπάνω ρεύμα από όσο χρειάζεταιμ για αυτό ξεκινάει στο "full". Δεν θέλω να σε αγχώσω, μπορεί και να είναι βλακεία αυτό που είπα, απλά έλεγξε καλού κακού τις τάσεις που δίνει το τροφοδοτικό σου (δεν έχει σημασία αν είναι καινούριο ή παλιό).
Biull Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα!Εχω μία κάρτα γραφικών 6600GT όπως αναφέρω και στον τίτλο του topic στην οποία όταν ανοίγω το PC κατά 90% ο ανεμηστήρας θα κανει πολύ θόρυβο μέχρι να μπώ στα windows XP.Ελάχιστες φορές ξεκινάει αθόρυβα.Την έχω βγάλει να δω μήπως έχει ποιάσει κανένα σκουπιδάκι οανεμηστήρας της αλλα τίποτα.Γυρνάω με το χέρι τον ανεμηστήρα της τίποτα (εννοω δεν μαγκώνει κάπου).Μήπω έχετε καμία απάντηση στο γιατί το κανει αυτό;Περίεργο δεν είναι;Α ξέχασα η κάρτα είνα καινούργια 1.Ευχαριστώ! Καταρχάς το οτι το τσιπάκι είναι Nvidia 6600GT δεν έχει να κάνει καμία σχέση με το ανεμιστηράκι!Πές μας τι κάρτα γραφικών έχεις, π.χ. ASUS,MSI,.... και βλέπουμε!Επίσης το οτι γυρίζεις το ανεμιστηράκι με το χέρι πάλι δεν έχει να κάνει τίποτα με τον θόρυβο που ακούγεται μιάς και το ανεμιστηράκι δουλεύει σε 1800+(ανάλογα την κάρτα βέβαια) ανα λεπτό και ο θόρυβος ακούγεται σε αυτές τις στροφές και όχι στην μία στροφή που του κάνει εσύ! Τέλος εάν η κάρτα είναι καινούρια και κάνει θόρυβο καλύτερα πήγαινε και άλλαξέ την(εγγύηση)! Ελπίζω να σε βοήθεισα!
bugsbunnie Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ws gnwston otan anoigei to pc ola leitourgoun sto max kai tote einai kai pou thn akouei kai to trofodotiko, den nomizw na exei prob h karta sou filtate kai mena etsi kanei olo to pc otan to anoigw kai mpainoun se leitourgia ta anemisthria! Ola leitourgoun sto full mexri na mpei sta XP kai na hremhsei to susthma! Otan paizeis game kanei pali fasaria? Pes mas ti marka exeis isws kai rixeis kai tis strofes mesa apo programma....
S2Katana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Παντως εγω που εχω 2 Αsus EN660GT δεν παρατηρησα κατι αναλογο.Συμφωνω βεβαια οτι ολα λειτουργουν στο maximum οταν κανει boot το μηχανημα.Καλυτερα να την πας για αλλαγη.
kdiamant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντήσεις σας.Φιλε "bugsbunnie" οταν παίζω παιχνίδια επίσης ολα ok ούτε φωνη ούτε ακρόαση.Επίσης "wizzy" πώς μπορώ να ελέγξω τις τάσεις του τροφοδοτικού και γενικά ποιες είναι οι τάσεις που θα πρέπι να έχει;Το τροφοδοτικό μου είναι ένα Asus 450 Watt.Επίσης "Biull" η κάρτα γραφικών γράφει ακριβώς XFX VGA Nvidia GF6600GT 256MB DDR3.Θα πρέπει να ανχώνομαι;
S2Katana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δε θα ελεγα πως η ΧFX ειναι η πιο αξιοπιστη επιλογη, αλλα ειναι αρκετα προσιτες.
giorgos th. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 mia xara einai vre oi XFX.poia i diafora apo tis Asus?to paketo,i eggiisi,to bundle pou dinei kai ena sticker sto pcb... kdiamant exeis kathorismenes strofes sto fanaki me kana programma px rivatuner i otan mpaineis sta XP xamilonei mono tou?
S2Katana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε γ@μωτο οι Asus δεν εχουν αυτοκολλητο!Μονο στις μητρικες δινουν.
giorgos th. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 sovara tora.oles oi etairies theloun na kanoun tous katanalotes na pisteuoun pos i poiotika ton ilikon einai i kaliteri,i pio aksiopisti klp klp.trixes katsares metaksovamvakes leo ego....
The_Mentor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ προσωπικά σήμερα 25/2 αλλαξα μία ASUS 6600 GT που πήρα από το πλαίσιο για αυτό τον λόγο. Μόλις ξεκινούσε το σύστημα έκανε ένα θόρυβο σαν να έβρισκε κάπου το ανεμιστηράκι και μόλις ζεσταινόταν (μετά από 1-2 λεπτά) σταμάταγε. Δεν είχε σχέση με το αν έμπαινε στα win ή όχι. Επειδή δεν είχαν άλλη μου έδωσαν πίσω τα λεφτά και πήρα από άλλο κατάστημα (Ματσούκας) μία MSI 6600GT που ΔΕΝ κάνει παρόμοιο θόρυβο. Ξεκινάει και συνεχίζει ομαλά (ακούγεται όντως να φορτσάρει στην αρχή αλλά με νορμάλ ρυθμό και χροιά).
gtman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Το ιδιο προβληματακι ειχα και εγω αλλα με το πισω αναμεστηρακι του case.....αλλα με δυο-τρεις κλοτσιες εστρωσε!!!
xalara87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 lol barbaroi barate ta pc... re pedia epi eukeri ana anafero kai ego to problem mou auto pou kani sto filo i karta grafikon mou to kani to anemistiraki tis mitriki(asus) merikes fores otan anigo to pc akougete san elikoptero kai h tha stamatisi molis mpi sta windows h tha sinexisi kai meta ...opote san lisi ine na anixo to kouti na bgalo kai na xanabalo to anemistiraki stin trofodosia tou opos katalavenete i ipomoni mou exantlite...!
S2Katana Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 sovara tora.oles oi etairies theloun na kanoun tous katanalotes na pisteuoun pos i poiotika ton ilikon einai i kaliteri,i pio aksiopisti klp klp.trixes katsares metaksovamvakes leo ego.... Δεν εχεις αδικο σε αυτο, αφου ολες στο ιδιο chipset βασιζονται.Απλα καμια φορα ειναι υψηλοτερα χρονισμενες.Βεβαια, ειμαι της αποψης(μπορει να κανω και λαθος) πως μια MSI ειναι καλυτερη μιας Albatron!
giorgos th. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 auto einai teleios ipokeimeniko.o kathenas me ta simperasmata tou. px ego me tin Albatron pou tin douleuo tsites kai paei sfaira mia xara ti na elega?ax makari na eixa mia Msi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.