Προς το περιεχόμενο

S.O.S.Μαύρη οθόνη μετά την είσοδο στα windows!Σας παρακαλώ βοηθείστε!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν!Ακούστε το πρόβλημα που έχω και έχω τρελλαθεί!Δεν ξέρω τι να κάνω!Χρειάζομαι το pc για δουλειά και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω!

Είχα εγκαταστήσει το Flyakite OS Xv.3.0 (πρόγραμμα που μετατρέπει το interface των windows σε mac!)!Αφού δουλεψε 2 μέρες κανονικά είπα να το βγάλω γιατί ήθελα να τρέξω ένα βαρβάτο πρόγραμμα στην matlab και δεν ήθελα να μου κολλήσει!

Κάνω λοιπόν unistall το και μου λέει οτι θέλει reboot!Κάνω το reboot και επανεκκινεί ο υπολογιστής κανονικά βγάζοντας μια χαρά το loading bar των windows!Όταν όμως πήγε να μπεί στα windows(μιλάω για την μπλέ οθόνη που λέει welcome) τότε μου έβγαλε μαύρη οθόνη(δέν έδειξε την μπλέ οθόνη και ούτε το desktop των windows)!Να προσθέσω οτι το ποντίκι κουνιέται κανονικά πάνω στην μαύρη οθόνη!

Μπήκα σε safe mode αλλά και πάλι μου έβγαζε μαύρη οθόνη και στις 4 γωνίες της οθόνης έγραφε Safe.Mode.

Επίσης επέλεξα και την επιλογή που λέει για το last saved configuration that worked!Σε όλα εμφανίζεται μαύρη οθόνη!

Τέλος προσπάθησα μέσα από το cd των windows να κάνω recovery και repair αλλά μου βγάζει σε dos μορφή την εξής γραμμή:

C:\WINDOWS> που προφανώς κάτι πρέπει να γράψεις αλλά τι;

Σας παρακαλώ πολύ S.O.S.!Να κάνω ένα partition ακόμα στον c που έχω τα windows τώρα και να τα εγκαταστήσω εκεί μέχρι να πάρω τα αρχεία που έχω στον σκληρό μου;Έχω πολύ σημαντικά αρχεία!

Δημοσ.

Δραστική λύση για να μην πειράξεις τον σκληρό αφού έχεις αρχεία:

Τον βγάζεις και βάζεις έναν άλλο όπου και εγκαθιστάς τα XP και μετά βάζεις τον άλλο δίσκο slave για να σώσεις ότι μπορείς.Ολοι έχουμε πάνω από 1 δίσκο καβάτζα.

Ακόμα μια λύση να κάνεις boot με κάποιο ειδικό boot cd.

Δημοσ.

Δοκιμασες να ανοιξεις τον Task Manager με ctrl+alt+delete και να κανεις file->new task-> και να γραψεις στο κουτακι explorer?

Μπορει να λειτουργησει για λιγο

Δημοσ.

Λοιπόν:

Έχω έναν δισκο με mp3 πάνω αλλά για να βάλω τα windows πρέπει να κάνω format και να οπότε θα χάσω τα mp3 μου!Ατυχία γιατί έχω έναν 3ο δίσκο 60άρη τον οποίο έχω δώσει σε φίλο που τώρα είναι Αγγλία!

Αυτό που σκέφτηκα να κάνω είναι να πάρω ένα frame από έναν φίλο και να βάλω πάνω τον σκληρό μου, να τραβήξω ότι θέλω στο laptop της αδερφής μου και μετά format και επανεγκατάσταση των ΓΑΜΩWindows!Γίνεται αυτό με το frame?Μια χαρά δεν θα δουλέψει;

Το κακό είναι οτι ο φίλος που έχει το frame αν και μένει κοντά μου έχει κοπέλα σπίτι και ..... δεν πάω!

Δοκιμασες να ανοιξεις τον Task Manager με ctrl+alt+delete και να κανεις file->new task-> και να γραψεις στο κουτακι explorer?

Μπορει να λειτουργησει για λιγο

Έχω κάνει τα πάντα και δεν είδα τίποτα!

Μέχρι και με ULTREX λούστηκα και πάλι τίποτα!:-D

Δημοσ.
Νομίζω μπορείς να γράψεις τα windows από πάνω χωρίς να κάνεις format.

Δεν νομίζω φίλε μου!Πρέπει να φτιάξεις partition!Άσε που δεν πρόκειται να πειραματιστώ γιατί μιλάμε για πολλά mp3!

Δημοσ.

Πριν 3 ωρες αναστηθηκε το pc μου απο ενα παρομοιο προβλημα με το φιλο.Μου ζητησε να κανω reboot ενα προγραμμα(registrysaver η καπως ετσι το ελεγαν).Ο δικος μου δεν εμπαινε ουτε σε safe mode.Μαυριλα.Ειχα φτιαξει εικονα με το norton ghost και το επανεφερα αλλα εχασα 6000mp3 και περιπου 300 videoclips.Γιατι?Ενοποιησε τα partition που ειχα κανει.Υπαρχει καποιο παιδι που να ξερει πως μπορω να τα σωσω?Μιλαμε για πολλα πεταμενα λεφτα απο cd που δεν τα εχω πια.

Δημοσ.

Kάνε search για data recovery ή ανάκτηση δεδομένων,έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα.

Και επί τη ευκαιρία,ρε παιδιά κάντε back up,τουλάχιστον σε 2 μεριές.

Δεν είναι αμαρτία μετά από εκατοντάδες(να μην πω χιλιάδες..) ώρες download να πηγαίνουν όλα στράφι?

Δημοσ.

_ΒASSstarlet_ Καταρχην σ'ευχαριστω για την απαντηση.απο που θα κανω data recovery?απο το cd του norton γινεται.?Το get data back κανει 4 ωρες για να τα επαναφερει.

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα στο frame τον σκληρό μου και τράβηξα τα αρχεία που ήθελα!Τώρα πάμε για format και πέρασμα windows και linux!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Δημοσ.

vasika na sou po oti mporouses na stiseis apo panw ta win xoris na kaneis format apla xekinas na kaneis eggatastash kanonika kai tou les to systhma arxeion na paraminei idio (ousiastika stineis apo panw ta win) to exw kanei arketes fores se pc ektos douleias kai itan ola ok meta :)

Δημοσ.
Λοιπόν έβαλα στο frame τον σκληρό μου και τράβηξα τα αρχεία που ήθελα!Τώρα πάμε για format και πέρασμα windows και linux!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Kαι μόλις περάσεις Win drivers κλπ' date='τράβα και ένα ghost να τα έχεις έτοιμα την επόμενη φορά. [/color']

Δημοσ.
...και μετά format και επανεγκατάσταση των ΓΑΜΩWindows!

Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι πάντα κάνουμε ένα ghost image για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

Ειδικά όταν θέλουμε να δοκιμάζουμε χαζοπρογράμματα τύπου FLeakyte που όχι μόνο σκίζουν τα win αλλά προκαλούν και δεκάδες διάφορα άλλα προβλήματα.

Επίσης και χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο τα ΓΑΜΩwindows ΔΕΝ φταίνε σε τίποτα.

Eσύ πέρασες το πρόγραμμα που τα έσκισε. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...