Προς το περιεχόμενο

Να παρω νεο PSU ή τα σηκωνει?...

songless_bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc εδω και 3,5 χρονια παλιο που μετα απο αναβαθμισεις κατεληξε με P4 στα 3.06, εναν WD 60GB, 2 DIMM DDR 333 512ΜB, Ενα plextor 716A και ενα DVD-ROM. Μεχρι προσφατα ειχα την 9000 pro. Λοιπον...Πηρα την X800 GT η οποια τραβαει και αυτη ρευμα απο το PSU. Εβαλα και μια καρτα ηχου SB Audigy 2 και μια καρτα TV.

To PSU μου ειναι μια μουφα στα 375 watt. Οταν ζορισα το pc κανα δυο φορες εφαγα restart...Αλλα δεν ξερω αν φταιει το τροφοδοτικο ή τα windows :-D .

To θεμα ειναι οτι απο βδομαδα θα εχω aDsl και λογικα και προβλημα χωρου,μιας και εχω μονο 15Gb ελευθερα. Αν παρω 2ο σκληρο θα το σηκωνει το συστημα? Ή παω και για τροφοδοτικο?

Αν ναι προτεινετε καποιο αξιοπιστο με τα απαιτουμενα watt. Να μην ξεφευγει πολυ στη τιμη...

Δημοσ.
Κανονικά εαν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε ένα τροφοδοτικό καλού κακού εάν δεν είναι μεγάλη οικονομική επιβάρυνση

Ποσα watt?... 400 ειναι καλα ή παω για παραπανω? Ειχα βαλει στο ματι το heroichi 480 watt αλλα ξεφευγει και ετσι θα αναγκαστω να παρω μικρο σκληρο πχ αντι για 200gb εναν 80αρη...

Δημοσ.

To kako me ta moufa-kung fu psu einai oti an ginei stravi kai kaoun sou kanoun zimia kai se alla hardware. Opote se auti tin periptosi den riskareis na dokimaseis.Yparxoun loipon aksioprepoi trofodotika gyro sta 40-60e pou tha sou kanoun ti douleia sou kai tha mporeseis na agoraseis kai ton 200gb Hdd pou theleis.

P.X.Coolermaster, Chieftec, LCPower (idiaitera auto http://multishop.xwww.gr:81/pgProductView.aspx?ID=51 pou einai poly kalo kai to sugkrinoun me polu Gnostotera PSU 30A sto +12V)

Δημοσ.
To kako me ta moufa-kung fu psu einai oti an ginei stravi kai kaoun sou kanoun zimia kai se alla hardware. Opote se auti tin periptosi den riskareis na dokimaseis.Yparxoun loipon aksioprepoi trofodotika gyro sta 40-60e pou tha sou kanoun ti douleia sou kai tha mporeseis na agoraseis kai ton 200gb Hdd pou theleis.

P.X.Coolermaster' date=' Chieftec, LCPower (idiaitera auto http://multishop.xwww.gr:81/pgProductView.aspx?ID=51 pou einai poly kalo kai to sugkrinoun me polu Gnostotera PSU 30A sto +12V)[/quote']

550 watt...Για την τιμη του ακουγεται καλη επιλογη. Αλλα μηπως κατι πιο επωνυμο στα ιδια λεφτα με 400 watt να ειναι καλυτερο?

Το Enermax παντως ειναι η δευτερη επιλογη μου, αλλα με 7? απο πανω παιρνω το 480watt Heroilchi...

Σαν συστημα που εχω, ποσα watt θελει. Να υπολογισω τα max watt που απαιτει και να βαλω και αλλα 40-50 watt απο πανω για ασφαλεια και να δω τι μου χρειαζεται να παρω...Ειχα πετυχει καπου ενα τροπο να υπολογισεις τα watt αλλα μου εβγαιναν οτι χρειαζομουν με το παλιο συστημα 450 watt :?

Δημοσ.

Thanx!!! Normal αποτελεσμα. Με 2ο σκληρο επανω μου βγαζει οτι θελω 326 watt. Αρα δεν χρειαζεται να παω για πανω απο 400 watt. Νομιζω οτι θα παρω το μικρο heroichi στα 385 watt 45? και θα παρω και τον 200αρι σκληρο μου.

Thanx παιδια . Κατατοπιστικοτατοι οπως παντα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...