marios1957 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Πήρα ένα τέτοιο,Γερμανική παραεισαγωγή και έχει Γερμανικό manual.Που μπορώ να βρω Εγγλέζικο;(και Ελληνικό μου κάνει...). Thnkz.
DIL Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 peigene stin adiporsopia tou lainopoulou sthn ethnikh athinon lamias kai zhta ena .epeidh einai mercedes kai einai oloi dithen pigene kala dimenos , kai tha sou dosoun.sto internet oso periergo kai an fenetai den nomizo na iparxei
petesoulis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Eδώ για ForTwo Εδώ για ForFour Εδώ για Roadster
marios1957 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 @DIL:Με μάθανε στη Μερτσέντες,έχω πάει καμια δεκαριά φορές ψάχνοντας,οπότε δεν πρόκειται να με καλύψουν. @petesoulis:Μίλε γκράτσια,επιφυλάσσομαι.
DIL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 file petesoulis na se kala ,to psaxno kairo ayto to manual,ayto poy exo thn mercedes einai ena metafrasmeno den xero apo pou.ayto prepei na einai to original poy deinei h mercedes.1000 brabo
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Kαλά, ο ένας έγινε jeepάτος, ο άλλος έγινε γερμανόφιλος...άντε να δούμε τώρα αν [και πως] θα μας μιλάτε...
marios1957 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Kαλά, ο ένας έγινε jeepάτος, Και γω είμαι ακόμη,αλλά από SUV μεριά(ξεφ_Τerios). ο άλλος έγινε γερμανόφιλος... Ύμπερ Άλες! άντε να δούμε τώρα αν [και πως] θα μας μιλάτε... It's up 2 u! Btw,το ουϊσκυ που σούταξα (όόόόταν και άάάμα φανείς στην οξώπορτά μου) δεν ισχύει πια,το ...ήπια μόνος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.