MixalisX Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 την είδα και εγώ χθές, μπορώ να πώ ότι ήταν χαλαρά η ποιό απολαυστική ταινία που έχω δεί τα τελευταία χρόνια. Ναι είχε κάποια ''χονδρά'' σημεία η ταινία ειδικά στο τέλος ίσος να ξέφυγε λίγο. Όμως πρέπει να πώ ότι κάνανε πολύ καλή δουλειά στο να κρατήσουν όσο το δυνατόν γίνεται την υφή των προηγούμενων ταινιών. Η εικόνα και τα φίλτρα που χρησιμοποίησαν αλλά και οι τόσες πολλές αναφορές και ενδείξεις για τις προηγούμενες ταινίες με κάνανε συνέχεια να χαμογελάω και να λέω ''εεε αυτό είναι απο το τάδε επισόδιο''. Επίσης μ'αρεσε πώς δέσανε πολλά μυστίρια που είναι πραγματικά σε ένα σενάριο ώστε στο τέλος να αποκτήσει η ταινία μια ποίο ρεαλιστική υφή και να χαρούν η να γελάσουν πάσης φύσεως εξωγιηνάκιδες . Οκ, στο τέλος δεν χαλάστικα αλλά έπεσα λίγο αλλά δεν μου χάλασε την γενικά καλή εικόνα της ταινίας. Ειδικά στη τελευταία σκηνή της ταινία με το καπέλο ο spielberg έκανε κάτι πολύ έξυπνο. Έπεξε με τα νεύρα των αρρώστημένων φαν (σαν και εμένα) με το ποίος θα το ποιάσει τελικά αλλά στο τέλος το έσωσε.
papakatse Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Πήγα και την είδα κι εγώ χθες και μπορώ να πω ότι είχε μείνει πιστή στο στυλ των παλιών ταινιών. Αν και κλασσικός Spielberg τα μπλεξε όλα μέσα και με μια έντονη γεύση από Λιακό δημιούργησε ένα απερίγραπτο υπερθέαμα. Όσοι γουστάρουν εφέ και τέτοια θα την καταβρούνε με την ταινία.
blackstar Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 To 4 καλλίτερο από το 2? No way! Συμφωνώ, το 4 είναι μεγάλη πατάτα, ειδικά η αρχή και το τέλος απλά απερίγραπτα.
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 To 4 καλλίτερο από το 2? No way! εκτος απο το Opening και την σκηνη με την γέφυρα και το φαγητο δεν ειχε τιποτα να λες πωπω...και το ειδα σημερα ξανα.
The_player Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εμένα πάντως μου άρεσε μια χαρά .Το είδα χτες και με μετέφερε αυτόματα στην παλιά κλασσική ταινία του Indiana Jones. Έδεσαν μια χαρά και η επαναφορά παλιών ηθοποιών...αλλά και τα φίλτρα για να δείχνει πεπαλαιωμένη ...Έχει κάποια εφέ και εξωπραγματικά ...αλλά και ποιά ταινία του Ιντυ δεν είχε.... Ο Φορντ ήταν εξίσου καλός αν και παππούς , αλλά ανεβάζει την ταινία από μόνος του.Γενικά για μένα όσου γουστάρετε Ιντυ θα περάσετε μια χαρά....Όσοι θέλετε να βρείτε ψεγάδια ....δεν έχετε δει ποτέ Ιντιανά Τζόουνς και ψάχνετε το τέλειο , σίγουρα θα βρείτε ψεγάδια να πατήσετε....
minna Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Είδα την ταινία. Βασικά δε μπορώ να πώ ότι μου άρεσε και πολύ. Πιστεύω ότι είναι μία ταινία για την οποία δεν πρέπει κανείς να δώσει 8 ? για να τη δει στο σινεμά. Καλύτερα να περιμένει ένα μήνα και να την κατεβάσει για να τη δει ένα βραδάκι στο dvd. Δεν είναι δηλαδή ταινία για να χαλάσει κανείς τα λεφτά του.
MixalisX Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Είδα την ταινία. Βασικά δε μπορώ να πώ ότι μου άρεσε και πολύ. Πιστεύω ότι είναι μία ταινία για την οποία δεν πρέπει κανείς να δώσει 8 ? για να τη δει στο σινεμά. Καλύτερα να περιμένει ένα μήνα και να την κατεβάσει για να τη δει ένα βραδάκι στο dvd. Δεν είναι δηλαδή ταινία για να χαλάσει κανείς τα λεφτά του. Συγνώμη δηλαδή, αλλά αν δεν πας να δείς τέτοια ταινία στο σινεμά πότε θα πάς? Παλία πηγαίναμε κάθε βδομάδα όσο ακριβινάν τα εισιτήρια το κάναμε 1 φορά τον μήνα πλέον εγώ πηγαίνω 3-4 φορές το πολύ τον χρόνο. Μόνο και μόνο για λόγους αρχής θα έπρεπε να την δούμε. Οκ, κάνανε τα ντερβίσια μια καλή αρπαχή θα μου πείτε. Αλλά για εμένα άξιζαν τα λεφτά της. Φανταστείτε να την βλέπατε για πρώτη φορά σε cam-rip. Αίσχος σίγουρα δεν το συζητάμε. Πάντως απο πλευρά σεναρίου αυτό που με ξενέρωσε ήταν όλο το concept απο την αρχή. Για όσους παλιούς φανατικούς ξέρουν το Nr. 4 indiana jones θα είχε να κάνει με την χαμένη ατλαντίδα. Γιαυτό και είχαμε παίξει πολοί άν θυμάστε και το αντοίστιχο adventure απο την lukasarts πριν καμια 15αρια χρόνια, τότε το διαφημίζανε σαν preview της επερχόμενης ταινίας. Πάντως όπως το κόβω έπεται και συνεχεια μίας και μπήκε το νερό στο αυλάκι πάλι. Έλπίζω να αναπλήρωσει ο o Γιωργάκης και ο Στεφανος το χαμένο έδαφος στο 5.
beastgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 To είδα την Τετάρτη! Η αλήθεια είναι ότι αν και τρελός φαν απο πιτσιρικάς με τον Indy νόμιζα ότι θα είναι μούφα μεγάλη. Αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Το στόρυ με τους εξωγήινους δεν το περίμενα με τίποτα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξενέρωσε κι όλας. Μάλιστα βρίσκω και πολλές ομοιότητες με το adventure με την ατλαντίδα που και εκείνο είχε αναφορές σε τέτοιο θέμα (το είχα τελειώσει τόσες πολλές φορές που ακόμα και τώρα θυμάμαι και τους διαλόγους!) Αυτό με την πυρηνική έκρηξη πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που κολούσε αλλά τεσπα. Η ταινία μου φάνηκε καρμπόν των παλαιότερων (με την καλή έννοια) με λίγο εντονότερο το μεταφυσικό που και πάλι δεν μπορώ να πω ότι την χάλασε. Όπως επίσης θα ήθελα πραγματικά να δω μια περιπέτεια με τους Ναζί (μιας και έχω ταυτίσει Ιντυ με τους γερμαναράδες) αλλά δυστυχώς με την ηλικία του Ιντυ οι Ναζί δεν κολλούσαν) Α ρε Ίντυ γέρασες και εσυ....
godlike Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ωραία ταινιούλα, άξιος συνεχιστής των παλιών. Το μόνο κακό ήτανε η ηλικία του Indy. Σαν χαρακτήρας ήταν δύσκολο να κλέψει την παράσταση
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Οσο αφορα την πυρηνικη εκρηξη,πιστευω πως υπηρχε για να δειξει κ καλα πως ο κοσμος αλλαξε κ ο Ιντυ μπαινει σε νεο κοσμο,οχι ρομαντικο κ τυχοδιοκτικο οπως ξεραμε,αλλα στην ατομικη,πλεον εποχη...οπως κ μια υπενθυμιση για το τι θα γινοταν,αν τα κρυσταλλινα κρανια βρισκοντουσαν κ το τι θα επακολουθουσε.... οσο για το ψυγειο,επειδη εχει γινει ολοκληρος πολεμος στο ιντερνετ για αυτο,να υπενθιμισω απλα πως στο 2ο,πηδηξε απο εν πτηση αεροπλανο,με 3 ατομα,μεσα σε πλαστικη βαρκα κ σωθηκαν...:-Dοπωτε μην τρελαινεστε..:-D
V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 να υπενθιμισω απλα πως στο 2ο,πηδηξε απο εν πτηση αεροπλανο,με 3 ατομα,μεσα σε πλαστικη βαρκα κ σωθηκαν...:-Dοπωτε μην τρελαινεστε..:-D Αυτό το είχαν κάνει και οι Mythbusters και τελικά ο Buster (ένα crash test dummy για όσους δε ξέρουν) "επέζησε"! Βέβαια ήταν μόνο ένας... ιδού βέβαια τώρα βλέπω δε το άνοιξαν στον αέρα, αλλά το πέταξαν φουσκομένο
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αυτό το είχαν κάνει και οι Mythbusters και τελικά ο Buster (ένα crash test dummy για όσους δε ξέρουν) "επέζησε"! Βέβαια ήταν μόνο ένας...ιδού βέβαια τώρα βλέπω δε το άνοιξαν στον αέρα, αλλά το πέταξαν φουσκομένο Wow dude..:whistle:...γαματο...λες να κανουν το ιδιο κ με το ψυγειο???(:lol:μπααα,δυσκολο μαλλον...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.