Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μάιος 2008....Άντε να δούμε και αυτή τη φορά τι θα γίνει.

Λογικά θα έχουμε επισημο τίτλο και καποιο trailer μέσα στο 2007

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Ασχολίαστο το pic, γιατί δε μπορώ να βρω κάτι θετικό και αισιόδοξο να πω γι'αυτό.

Απο ό,τι διάβασα ο Connery αρνήθηκε το ρόλο του στην ταινία (είναι γνωστό ότι είχε δηλώσει εδώ και καιρό ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση), και το σενάριο ξαναγράφεται για να τον εξαιρέσουν....

Δημοσ.

firstindy4pic.jpg

Μια χαρά είναι η Pic για 19 χρόνια μετά από το τελευταίο Indiana. Τραβηγμένη μάλιστα από τον ίδιο τον Spielberg.

Δημοσ.

κρίμα που δεν θα είναι ο sean... θα έδινε άλλο αέρα στο sequel. ο indiana πάντως μια χαρά κρατιέται λες και είναι 20 χρόνια πριν :)

Indy-Sitting.jpg

Δημοσ.

Παιδια,ειμαι μεγας φαν του ιντυ,κ πραγματικα ψιλοταραχτηκα οταν εμαθα για 4η ταινια....το last crusade ειδικα απο τις παλιες,εκει στα ξεγνιαστα χρονια μου αρχες 90,το ειχα ως οτι καλυτερο ειχα δει ποτε σε οθονη,μικρη κ μεγαλη...εχω αγωνια να δω πως θα ειναι το καινουριο,αλλα πραγματικα,πιστευω πως δεν θα απογοητευσει...ο σπιλμπεργκ,κατα τη γνωμη μου βεβαια,καταρχας,μπορει να γυριζει κ μα...ιες,ειδικα μετα το 1990,αλλα απο καθαρα σκηνοθετικη πλευρα μοναχα,οι ταινιες του ειναι πολλες κλασεις πανω απο παρα πολλους...το war of the world,που ξενερωσε πολλους,οκ,ειχε πολλες σεναριακες αδυναμιες,αλλα σκηνοθετικα παρεδιδε μαθηματα μονταζ κ σκηνογραφιας....πιστευω πως το 90% των ταινιων του,δεν απογοητευουν και πως με οτι καταπιαστει,δινει κατι πολυ ενδιαφερον-πλην τερμιναλ,αισχος..-...ο 4ος ιντυ,περιμενω να ειναι μια καταπληκτικη περιπετεια,που το σεναριο θα καλυπτει κ ηλικιες και δεν θα δινει δικαιωμα για χλευασμο ενος κλασσικου πλεον ηρωα...με την προσθηκη της μπλανσετ,ανεβαινει αυτοματα κι αλλο το status της ταινιας,καθως ολο το υπαρχον καστ αποτελειται απο εξαιρετικους ηθοποιους...οσο για τον φορντ,αυτος γεννηθηκε για αυτο το ρολο-με τον χαν σολο φυσικα,σταρ γουορς rulez- και παρολα τα χρονια του,θα τα παει ελπιζω περιφημα...ακουσα πως η ταινια δεν θα εχει πολλα special effects,και πως θα γυριστουν τα οποια εφε,οπως γυριστηκαν κ τοτε,με τις ιδιες μεθοδους...κλεινοντας το τεραστιο ποστ μου-σορυ κιολας-,ο σπιλμπεργκ,οταν ανακατεβετε με πολιτικα,οκ,ειναι αμφιλεγομενες οι ταινιες του,συμφωνω-αν και μου αρεσουν μια δυο πολυ,οπως το empire of the sun k munich-,αλλα πειτε μου,σε ταινια περιπετειας pure fun,απογοητευσε ποτε???ελπιζω παντως στα καλυτερα....

Δημοσ.

Μήπως να βάζαμε λουκετάκι και να στέλναμε ένα warning στον κατά τ΄ άλλα συμπαθέστατο moderator? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Καινoυργιες φωτο απο γυρισματα και απο props της ταινιας, στις φωτο ειναι ο indy με τον γιο του αν καταλαβα καλα....

Indy4moto3.jpg

Indy4moto1.jpg

Indy4extras.jpg

Indy4signs.jpg

Indy4atomic.jpg

Επισης no more Nazis... Καθως τον ρολο των κακων θα εχουν κουμουνιστες, μια και διαδραματιζεται μετα τον Β παγκοσμιο πολεμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...