Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tin kopsane kai rapsane stis hlikiakes apetiseis tou Ford mou fenete..."den 8a exi poly epikindines skines drasis"..hahahaha

Pantos ego anti8eta me ton filo parapano 8a simfounousa na itane sta protypa tou bond..diladi na allazi o protagonistis

Δημοσ.

den tha eixe plaka na epaize kai o sean connery pali ton patera tou

kai na moiazei pio neos apo auton twra? :mrgreen:

oxi egw eimai kathetos. indy=ford

twra afou theloun na gyrisoun +ta ''pension years tou indy'' magkia tous

alla only ford can do it, me arthritika i xwris :)

Δημοσ.

Ας ειναι καλα οι κασκαντερ.

Τι λετε ρε παιδια. Και στα 65 του μια χαρα θα παιζει.

Εδω ο κονερυ επαιξε σε εκεινη την τρομερη ταινια δρασης με το αλκατραζ(ξεχνω τιτλο) μαζι με τον nick cage, και ας ηταν πανω απο 70. Αμα εχεις στο αιμα σου τη δραση...

• Moderators
Δημοσ.
Ας ειναι καλα οι κασκαντερ.

Τι λετε ρε παιδια. Και στα 65 του μια χαρα θα παιζει.

Εδω ο κονερυ επαιξε σε εκεινη την τρομερη ταινια δρασης με το αλκατραζ(ξεχνω τιτλο) μαζι με τον nick cage' date=' και ας ηταν πανω απο 70. Αμα εχεις στο αιμα σου τη δραση...[/quote']

Ναι αλλά:

1) Ο ήρωας της υπόθεσης ήταν ο Cage. Αυτός έκανε δηλαδή τα περισσότερα stunts.

2) Ο Connery έκανε το γέρο. Δεν τα ριξε σε καμμιά γκόμενα (απο ό,τι θυμάμαι) και γενικά οι κινήσεις/ρόλος του ήταν ανάλογες της ηλικίας του (δεδομένης της κατάστασης βέβαια που παρουσίαζε η ταινία).

3) Ο Βράχος ήταν αυτόνομη ταινία. όχι sequel...

Εν μέρει καταλαβαίνω τι λέτε. O Indy έχει συνδεθεί με το πρόσωπο του Ford, δε γίνεται αλλιώς. (και δε θέλουμε ένα James Bond ή ενα xXx). Αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν προβλέπω να γίνεται καμιά κορυφαία ταινία Indiana Jones, με αυτά τα δεδομένα. Με άλλα λόγια θεωρώ ότι δεν θα πρεπε να γίνει πλέον αυτο το sequel (ίσως πριν 10 χρόνια που πρωτοακούστηκε να ήταν καλά. Τώρα όχι).

Δημοσ.

gia mena to thema einai pws epeidi afti i tenia einai para poly anamenwmeni edw kai tosa xronia, kai epeisis me arketa megalo funbase, an den einai stin xeiroteri periptosi sto idio epepedo me tis proigoumenes (prama ligo dyskolo gia mena) tha faei to trelo thapsimo mias kai oi funs tha exoun apisteftes apetiseis

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν διάβασα καλά ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα γυρίσματα;;;

Oh my god!!! Δεν λέω κι εγώ γουστάρω με χίλια τον Ford για Indiana Jones (καταπληκτικά και 3 πρώτα) αλλά μετά απο σχεδόν 20 χρόνια για sequel, κάπως μου φαίνεται..... Βέβαια το make-up, οι κασκαντέρ και το CGI κάνουν θαύματα σήμερα.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

E? θα παίζουν και οι Kapsaw/Allen (= απο το temple of doom και Raiders of the Lost Arc αντίστοιχα)? Τι διάολο γεροντοσύναξη θα είναι η ταινία;

Βασικά πολύ μούφα εξακολουθεί να μου φαίνεται η υπόθεση

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...