lerikosa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μου φαινεται οτι δεν ειχε την ζωντανια των 3 πρωτων ταινιων. Κατι του ελειπε. Ισως οι δευτεροι ρολοι να εκαναν τη ζημια. Την ευχαριστηθηκα για 2 ωριτσες, αλλα περιμενα περισσοτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 στο τελος ομως αντι να πιασει το καπελο του indy ο γιος, το επιασε ο ιδιος που σημαινει οτι ακομα ο πατερας ειναι εν δραση (μηπως να περιμενουμε και indiana 5?) Ένας είναι ο Indy. Σιγά μην αφήσει το καπέλο του στον γιο. Για ψάρωμα ήταν η σκηνή νομίζω. Χώρια που η ηλικία του Ford δεν επέτρεπε πιο extreme σενάριο Μετά την σκηνή με την πυρηνική και που δεν βγήκε ο Indy σαν χυμός από το ψυγείο, δεν έχω κάτι πιο extreme στο μυαλό μου. Την είδα κι εγώ προχθές με την κοπέλα μου. Γεγονός είναι πως δεν φτάνει τις παλιές, αλλά την ξαναβλέπω ευχάριστα και χάρηκα που ο Ford δεν έχει ξεχάσει καθόλου τον ρόλο του. Κρίμα που το σενάριο δεν ήταν καλύτερο...
gherudos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εγώ μόλις είδα το lost Ark και το Temple of Doom και τα δυο σε HD και έχω να πώ ότι το The Crystal Skull για μένα ήταν το καλύτερο.Μόλις δω και το 3ο θα τα ταξινομίσω καλύτερα αλλά προς το παρόν για μένα είναι έτσι: The Kingdom Of The Crystal Skull The Temple Of Doom The Lost Ark Το The Kingdom Of The Crystal Skull είχε πολύ δράση μέχρι και το τέλος της ταινίας και φυσικά άφθονο γέλιο.Το The Lost Ark ήταν το πιο βαρετό κατ εμέ,εκτός την σκηνή με τον τυπά με τα σπαθιά που το παίζει μούρη και τον σκοτώνει ο Ίντυ με μια σφαίρα δεν γέλασα πουθενά αλλού και μπορώ να πώ ότι βαρέθηκα.Το The Temple Of Doom ήταν πολύ καλό(χτες το βράδυ το είδα) είχε πολύ δράση μέχρι το τέλος και είχε και αρκετό γέλιο.
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εγώ μόλις είδα το lost Ark και το Temple of Doom και τα δυο σε HD και έχω να πώ ότι το The Crystal Skull για μένα ήταν το καλύτερο.Μόλις δω και το 3ο θα τα ταξινομίσω καλύτερα αλλά προς το παρόν για μένα είναι έτσι:The Kingdom Of The Crystal Skull The Temple Of Doom The Lost Ark Το The Kingdom Of The Crystal Skull είχε πολύ δράση μέχρι και το τέλος της ταινίας και φυσικά άφθονο γέλιο.Το The Lost Ark ήταν το πιο βαρετό κατ εμέ,εκτός την σκηνή με τον τυπά με τα σπαθιά που το παίζει μούρη και τον σκοτώνει ο Ίντυ με μια σφαίρα δεν γέλασα πουθενά αλλού και μπορώ να πώ ότι βαρέθηκα.Το The Temple Of Doom ήταν πολύ καλό(χτες το βράδυ το είδα) είχε πολύ δράση μέχρι το τέλος και είχε και αρκετό γέλιο. :fear::fear::fear::shock:ααα,εγκεφαλικοο....(:-D)πλακα κανω...το Riders ειναι το λιγοτερο αστειο μαλλον απο ολα,αλλα σιγουρα το καλυτερο για μενα...την εποχη που βγηκε,εφερε εναν ανανεωτικο αερα κ μια νεα φρεσκια ματια στις τοτε περιπετειες,γιαυτο κ θεωρητε το κορυφαιο...ηταν παρα πολυ φρεσκο κ ανατρεπτικο για περιπετεια εκεινη την εποχη..περαν οτι εχει την τελεια χημεια πρωταγωνιστων,καρα κλασσικες σκηνες (τυπας με σπαθια,στην αρχη με τη σπηλεια,το ξυλο με το μπεντενι μπροστα στο αεροπλανο,τα φιδια κτλ...) κ τρομερη σκηνοθεσια.. ...ειναι κυριως περιπετεια,κ οχι κωμωδια-περιπετεια που ειναι τα αλλα 3...αλλα κ παλι γουστα ειναι αυτα,idy rulez οπως κ να εχει... (αμα σαρεσε το γελιο του 4 κ 2,ε,το 3ο θα το λατρεψεις...κατα πολλους το εταιρο κορυφαιο με το riders)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Γενικά τα Indiana Jones ήταν εύθυμες σε φάσεις ταινίες και το Raiders of the Lost Ark (και ας μην είχε το όνομα μέσα, αφού ήταν η πρώτη). Πάντως όπως και στα Star Wars, το 2ο ήταν το πιο dark (Temple of Doom).
lerikosa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εγω πιστευω οτι το πρωτο ηταν το καλυτερο, γιατι την εποχη που παιχτηκε εφερε την επανασταση. Αν και για μενα το τριτο ειναι το κορυφαιο, παντα το πρωτο παιρνει τα ευσημα...
gherudos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μόλις είδα και το 3ο οπότε μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι μου άρεσαν περισσότερο με αυτή τη σειρά: 4 2 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.