Albert Wesker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ολες τις εχω δει,αλλα που να τον θυμαμαι τωρα αυτον? Πανε χρονια...
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ολες τις εχω δει,αλλα που να τον θυμαμαι τωρα αυτον? Πανε χρονια... Ειναι ο γερμαναρας ναζι,απο το last crusade,που εχει παθει ψυχωση να ξεκανει τον ιντυ κ τον πατερα του,υπο τις διαταγες του Donovan-του βλακα που ηθελε εξ αρχης το δισκοποτηρο- κ του Φυρερ....μορφαρα...επικο το ξυλικι που επαιξαν πανω στο τανκ,στην ερημο...
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 παιδια μολις συνειδητοποιήσα ενα μεγα σφαλμα στην ταινια. ο πατερας του indiana δε μπορει να εχει πεθανει οπως φερεται στην 4 ταινια διοτι ειχε πιει απο το δισκοποτηρο το οποιο δινει αιωνια ζωη. The knight informs them that, if they wish for the Grail, they must choose wisely for it, for while drinking from the true Grail will bring them everlasting life ο indiana καθεται στο τραπεζι κοιτωντας τη photo του πατερα του αν θυμαστε A picture of the character is seen in Indiana Jones' house and it is revealed that he died. μα καλα ποιος ειμαι...
MixalisX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 παιδια μολις συνειδητοποιήσα ενα μεγα σφαλμα στην ταινια. ο πατερας του indiana δε μπορει να εχει πεθανει οπως φερεται στην 4 ταινια διοτι ειχε πιει απο το δισκοποτηρο το οποιο δινει αιωνια ζωη. ο indiana καθεται στο τραπεζι κοιτωντας τη photo του πατερα του αν θυμαστε μα καλα ποιος ειμαι... Δεν είσαι ο μόνος με αυτή την απορία. Πολύ ''γνώστες'' του αντικειμένου το αναρωτήθηκαν αυτό. Και εγώ δεν βρίσκω μια ''αληθοφανής'' εξήγηση. Πάντως ποιός ξέρει, στο 5 μπορεί να αναστηθεί ο παπούς απο τους νεκρούς....
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 κ καλα το δισκοποτηρο φαινεται στο τελος,να χαριζει αιωνια ζωη,μονο σ οσους εχουν πιει κ δεν βγαινουν απο το ναο,οπως εκανε κ ο ιπποτης...μετα που βγαινεις χανεται...
MixalisX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 κ καλα το δισκοποτηρο φαινεται στο τελος,να χαριζει αιωνια ζωη,μονο σ οσους εχουν πιει κ δεν βγαινουν απο το ναο,οπως εκανε κ ο ιπποτης...μετα που βγαινεις χανεται... αααααααααααααααααα.... ωραίος
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 παιδια μολις συνειδητοποιήσα ενα μεγα σφαλμα στην ταινια. ο πατερας του indiana δε μπορει να εχει πεθανει οπως φερεται στην 4 ταινια διοτι ειχε πιει απο το δισκοποτηρο το οποιο δινει αιωνια ζωη. ο indiana καθεται στο τραπεζι κοιτωντας τη photo του πατερα του αν θυμαστε μα καλα ποιος ειμαι... ...ο ΦωνήΒοώντοςΕνΤηΕρήμω (far cry). Tα λες εσύ, αλλά ο Sir Sean Connery μας έχει γράψει όλους κάτω από το κιλτ του, και χρησμούς, και μαγείες, και ντόλαρς, και είπε να πάρει χαΛαρά ό,τι του περισσεύει ακόμα στο μάταιο αυτό domain...εεεεεεε....ΚΟΣΜΟ....
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 κ καλα το δισκοποτηρο φαινεται στο τελος,να χαριζει αιωνια ζωη,μονο σ οσους εχουν πιει κ δεν βγαινουν απο το ναο,οπως εκανε κ ο ιπποτης...μετα που βγαινεις χανεται... το δισκοποτηρο απαγορευοταν να βγει απο το ναο οχι ο ανθρωπος. δε νομιζω οτι χανεται η αιωνια ζωη. ο φυλακας επινε απο το δισκοποτηρο για να το προστατευει. νομιζω κανεις λαθος
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 χμ,παιζει κ αυτο που λες,παντως αυτη την εξηγηση περιπου,νομιζω πως εδωσαν κ οι υπευθυνοι της ταινιας στη σχετικη ερωτηση,οπωτε αυτο κ γω ακολουθω τωρα...
Coma_Black Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εντάξει δεν ξετρελάθηκα.. η ταινία κερδίζει πόντους γιατί ποντάρει στην νοσταλγία τον φαν για ταινια δράσης εποχής.. Τέτοιες ταινίες δεν βγαίνουν πια.. Για σινεμά πάντως δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά της..
Albert Wesker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν είσαι ο μόνος με αυτή την απορία. Πολύ ''γνώστες'' του αντικειμένου το αναρωτήθηκαν αυτό. Και εγώ δεν βρίσκω μια ''αληθοφανής'' εξήγηση. Πάντως ποιός ξέρει, στο 5 μπορεί να αναστηθεί ο παπούς απο τους νεκρούς.... Σιγουρα θα βγει και 5? Γιατι ακουσα οτι η τεταρτη θα ειναι και η τελευταια...
MixalisX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Σιγουρα θα βγει και 5? Γιατι ακουσα οτι η τεταρτη θα ειναι και η τελευταια... δεν άκουσα τίποτα επίσημο. Πάντως αν σκευτείς ότι με τα μυαλά που έχει ο george lukas γύρισε μετά από 30 χρόνια 3 ταινίες Star Wars μασάει να κάνει το ίδιο για τον indy?
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ...Η...ειδοποιός διαφορά με το Star Wars, είναι ότι τα σενάρια της ΔΕΥΤΕΡΗΣ τριλογιάς...είχαν προηγηθεί της συγγραφής της πρώτης !
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Η ιστορια ισως...(σχεδον βεβαιο δλδ,απο οσα λεει κ ο toyboy Λουκας)..αλλα ολοκληρο το σεναριο κιολας,ε απιθανο...
Musclemar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ως μεγαλος φαν δε μου αρεσε παρα πολυ η συγκεκριμενη ταινια, περιμενα να ηταν πιο προσεγμενο το σεναριο και πιο πιστευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.