Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να γίνoταν το Fate of Atlantis ταινία (αρκετά νωρίτερα βέβαια).

παρολο που μου αρεσε παρα πολυ το καινουριο,AAAAαααχχ,ξυνεις πληγες....:cry::cry::-(

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ταινία με αυτό που έδειξε στο Τέλος με ξενέρωσε αφάνταστα . Επίσης καταντούσε βαρετή όταν έδειχνε κάτι σκηνές που ήξερες από πριν τι θα γίνει .

Δεν την εντάσσω στα κλασσικά Indiana jones που βλέπαμε .

Της βάζω 4 μόνο και μόνο για τα εφέ και για τον ηθοποιό τίποτα άλλο.

Συμβουλή πηγαίντε να την δείτε γιατί επιβάλλεται ως συνέχεια της σειράς και μόνο . Μπορεί να σας αρέσει αν σας αρέσουν τα τόσο εξωπραγματικά.

Δημοσ.

Την είδα πριν μία εβδομάδα,μη έχοντας δει κάποιο προηγούμενο,ολόκληρο.Για μένα τίποτα το ιδιαίτερο,βαρετή σε κάποια σημεία.Επίσης,το γεγονός ότι ο Ιντιάνα δεν ψοφάει με τίποτα(μπορούμε να το διαπιστώσουμε και στην ταινία) καταντάει κουραστικό...ακόμα κι αν το επιβάλλει το ύφος της ταινίας !

Δημοσ.

...βλέποντας την σε online streaming μέχρι το ήμισυ, ξενέρωσα Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ...Μετά φυσικά την παράτησα.

Ειν' αυτό που λένε οι Κατσιμιχαίοι "τίποτα δεν έχει αλλάξει, και τίποτα δεν είν' όπως παλιά..."

Δημοσ.
...βλέποντας την σε online streaming μέχρι το ήμισυ, ξενέρωσα Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ...Μετά φυσικά την παράτησα.

Ειν' αυτό που λένε οι Κατσιμιχαίοι "τίποτα δεν έχει αλλάξει, και τίποτα δεν είν' όπως παλιά..."

Και να την έβλεπες μέχρι το τέλος δε νομίζω να άλλαζες γνώμη, πάντως είναι λίγο άδικο να κρίνουμε μια ταινία χωρίς να την έχουμε δει ολόκληρη. Και απ' τη στιγμή που είναι περιπέτεια, μέσω online streaming χάνει πολύ.

Μη ξεχνάμε πάντως ότι το Kingdom of the Crystal Skull ακολουθεί μετά το εξαιρετικό και αξεπέραστο Last Crusade, οπότε ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά. Δηλαδή αν το τελευταίο Indiana Jones ήταν το Temple of Doom, πιστεύω δε θα υπήρχε τόσο μεγάλη απογοήτευση.

Δημοσ.

Η παραγωγή της ταινίας ήταν απλά εισπρακτικού χαρακτήρα. Ποιός ο λόγος δηλαδή να γυριστεί sequel μετά από τόσα χρόνια; Χώρια που η ηλικία του Ford δεν επέτρεπε πιο extreme σενάριο. Κλασσικό τέλος με ανάκτηση της παλιάς αγάπης και τον γιο που θα συνεχίσει το έργο του μπαμπά.

Κατά τα άλλα βλέπεται ευχάριστα. Οι

εξωγήινοι

στο τέλος είναι μόδα της εποχής. Μπορεί και να μας προετοιμάζουν για καμία συνταρακτική αποκάλυψη...

Δημοσ.

το θεμα των εξωγηινων βασιστηκε στο Roswell το 47 που εγινε.

Κλασσικό τέλος με ανάκτηση της παλιάς αγάπης και τον γιο που θα συνεχίσει το έργο του μπαμπά.

στο τελος ομως αντι να πιασει το καπελο του indy ο γιος, το επιασε ο ιδιος που σημαινει οτι ακομα ο πατερας ειναι εν δραση :-)

(μηπως να περιμενουμε και indiana 5?)

Δημοσ.
Και να την έβλεπες μέχρι το τέλος δε νομίζω να άλλαζες γνώμη, πάντως είναι λίγο άδικο να κρίνουμε μια ταινία χωρίς να την έχουμε δει ολόκληρη. Και απ' τη στιγμή που είναι περιπέτεια, μέσω online streaming χάνει πολύ.

Μη ξεχνάμε πάντως ότι το Kingdom of the Crystal Skull ακολουθεί μετά το εξαιρετικό και αξεπέραστο Last Crusade, οπότε ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά. Δηλαδή αν το τελευταίο Indiana Jones ήταν το Temple of Doom, πιστεύω δε θα υπήρχε τόσο μεγάλη απογοήτευση.

...το Raiders of The Lost Arc το είχα δει πρώτη φορά σε τηλεόραση 14'' , ασπρόμαυρη...

Κι όμως είχα γουστάρει αφάνταστα. Θα μου πεις ήμουν γύρω στα 17, και έκτοτε είδαν τα μάτια μου διάφορα...

Ε, λοιπόν, εγώ τότε θ' απαντήσω πως ακόμα και σήμερα, γουστάρω να το βλέπω (..σε 17άρα έγχρωμη σε DVD :P ). Το δε Temple of Doom δεν με πολυτρέλανε (και το είχα δει και πρώτο, και στον κινηματογράφο κι όλας), και το The Last Crusade επίσης σε tv, και θυμάμαι να έχω ΠΑΛΙ ξενερώσει, καθώς τα μπλέκανε πολύ τα πράγματα, και χανόντουσαν στο μπλέξιμο...

Αν μια ταινία (ΕΣΤΩ περιπέτεια...) χρειάζεται να την δεις σε αίθουσα, και με Dolby Surround και μαράουντ, για να νιώσεις ΚΑΤΙ,,,κλαφ' τα Χαράλαμπε...

Να την δεις σε online, με φτωχή ανάλυση (ε δεν ήταν πια και τόσο άσχημη...), και να πεις "καλή μωρέ, αλλά να, δεν την ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ", μάλιστα...

Το μόνο που μένει , είναι το ότι δεν είδα τ' άλλο μισό.

Αλλά με την ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ και όσο πιο "δήθεν" γίνεται, πλοκή που έπεφτε,,,τί να το δω ;

(,,,θα το "ολοκληρώσω" βέβαια ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, έτσι για το γαμώτο, αλλά δεν νομίζω πως κάπου θα μ' αγγίξει, κρίνοντας απ' αυτά που ήδη είδα...).

Απλά νομίζω πως (έτσι τουλάχιστον το ένιωσα εγώ), δεν υπήρχε κάποιο feeling...

Τί κι αν ο "Ιndy" ήταν ένας Ford διακριτά γερασμένος...Δεν ήταν αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να είχε "δέσει" η μαγιά, ΑΛΛΟΥ είναι το θέμα, αυτή η "καύλα" έλλειπε.. (...και λέγοντας για...καύλα,περίμενα με ανυπομονησία να δω σκηνές με την Karen Allen πχ, που τη γούσταρα τρελλά, αλλά έφαγα κι από 'κει το ξενέρωμά μου...Γενικά μου άφησε την αίσθηση που σου αφήνει ένα τυπικότατο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς δράσης : Πολύ κακό για το τίποτα...)

Indy, R.I.P. θα 'λεγα 'γω, κι άλλο κακό (sequel) να μη σ' έβρει....

Δημοσ.

Ποιος Ιndiana μου λετε βρε παιδια? Α,ναι! Τωρα τον θυμηθηκα! Ε,ενταξει καλος ειναι,αλλα εμενα μου αρεσουν μονο οι κακοι! Και η Cate Blanchett στο ρολο της κακιας Irina Spalko,τα εσπαγε! Απλα.Και πολυ cool.

2008indianajones4010az7.jpg

38177431uc0.jpg

agentirinaspalko1sx3.jpg

cateblanchetteen7.jpg

irinafilmreviewnb2.jpg

spalko3ks2.jpg

Eλπιζω να ευχαριστηθηκατε τις φωτο της φοβερης Ρωσιδας κακιας! :-D

Δημοσ.
...όταν λες "τα έσπαγε", Albert Wesker , ΤΙ ακριβώς σου έσπασε εσένα ;

...Γιατί εμένα...

Εννοω,μου αρεσε παρα πολυ,αυτο.

Ναι,για συνεχισε...

Δημοσ.

Τι μαλλί ήταν αυτό της cate ? Σαν playmobil ήταν,νόμιζα πως σε λίγο θα ξεκούμπωνε τα μαλλιά και θα έβαζε άλλα,πιο μακριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...