V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Wow dude..:whistle:...γαματο...λες να κανουν το ιδιο κ με το ψυγειο???(:lol:μπααα,δυσκολο μαλλον...) Πλάκα πλάκα νομίζω έχουν κάνει κάτι παρόμοιο με ψυγείο όχι όμως με πυρηνική έκρηξη . Αν θυμάμαι καλά πάντως το ψυγείο είχε γίνει χίλια κομμάτια... Για τη ταινία τώρα. Μου άρεσε αρκετά σα περιπέτεια, γενικά την απόλαυσα, άξιζε τα 7,30 που έδωσα. Βέβαια με χάλασαν και εμένα κάποια πράγματα. Τη περίμενα λίγο πιο ρεαλιστική, κυρίως στο τέλος το ψιλομαμήσανε. Επίσης με χάλασε λίγο που τελειώνει με γάμο, έλεος... Βέβαια το υπερφυσικό στοιχείο υπάρχει και στις πρώτες 3 ταινίες, οπότε όλα οκ
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 την ειδα και εγω μου αρεσε μπορω να πω. καποιες ενστασεις εχω. ο μολυβδος του ψυγειου δεν εφτασε για την αποφυγη της ραδιενεργειας . βεβαια και το ψυγειο να μην ειχε γινει χιλια κομματια απο τοσα στριφογυριστα θα ειχαν γινει τα κοκκαλα του πουρες. μετα αυτο το αμαξι τελικα ηταν αμφιβιο επεπλεε και στο νερο αντεξε και τους 3 καταρρακτες το κρανιο πως εδιωξε τα μυρμηγκια? επηρεαζονται απο το μαγνητικο πεδιο? Is gunpowder magnetic? I think not.
MixalisX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Is gunpowder magnetic? I think not. Νο it's not, but... Οι σφαίρες του λάχιστον αυτές που κυνηγάς αγριγούρουνα έχουν κουρσούμια τα οποία είναι μαγνητικά. Τέλικά σε κάθε παραμύθι υπάρχει μια μικρή αλήθεια
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πραγματικα μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει.. Ακομα κλαιω τα 5 ευρω που εδωσα.. Τι να πρωτοπω.. Οτι περιμενα τοσα χρονια για να δω την συνεχεια τις αγαπημενης μου τριλογιας, για να δω παπαριες με εξωγηινους !! Ολα ηταν χαλια.. -Ολες οι σκηνες του ιντιανα ηταν με τον κασκαντερ, και σε ασχετη φαση εδειχνε την φατσα του και καλα για να μας βαλει στο κλιμα.. -το κυνηγητο στην ζουγκλα απλα γελοιο, η σκηνη της ξιφασκιας πανω σε αυτοκινητα που τα κυνηγουσαν στην ζουγκλα(!!) απλα υποτιμουσε την νοημοσυνη μας. -Τοσες ουκρανεζες θεες, το τρελομπαζο βρηκαν να μας βαλουν?? -οι τελευταιες σκηνες απλα αστειες...αφου τα εβαλε και με αυτους ο ιντυ τωρα τι αλλο του μενει?? -Η σκηνη με το ψυγειο... Και ειπα οτι μετα την σκηνη του μποντ που αψηφισε τον νομο της βαρυτητας (με το αεροπλανο που πεφτει απο το βουνο κλπκλπ) τα ειδα ολα... Τελικα αυτοι οι γιαπωνεζοι ειναι πολυ βλακες... Τοσοι νεκροι στην χιροσιμα και στο ναγκασακι, χαθηκε να τους πει κανεις να μπουνε στα...ψυγεια να γλυτωσουν?? ανιδεοι... Το ασσακι που πηρε εκ μερους μου στο imdb το πηρε μονο και μονο γιατι δεν μπορω να βαλω μηδεν... Γενικα αυτη η ταση να βγαζουν τα sequel με τελειωμενους ηθοποιους πρεπει να σταματησει...εχει καταστρεψει πολλους μυθους...
polakis21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Χαλάρωσε ρε φίλε λίγο. Μην το θάβεις και τόσο? Άποψή σου. Δεν βλέπεις όμως ότι σε 9 στους 10 μας άρεσε? Πώς το βγάζεις εντελως ηλίθιο το έργο? Τελειωμένος ο Φορντ? Δεν νομίζω... Τί να πει και ο Κλιντ Ηστγουντ δηλαδή...
mert Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ο ηστγουντ όμως κάνει ΜΟΝΟ ταινιάρες και είναι αυτό που πρέπει όταν παίζει στις ταινίες του. Καταταλλα η ταινία ΔΕΝ ήταν Ιντυ. Όχι οπώς τουλάχιστον μας έχει μάθει ο σβιλμπεργκ.
cassidy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 -Τοσες ουκρανεζες θεες, το τρελομπαζο βρηκαν να μας βαλουν?? ... Γενικα αυτη η ταση να βγαζουν τα sequel με τελειωμενους ηθοποιους πρεπει να σταματησει...εχει καταστρεψει πολλους μυθους... H Cate Blanchett τρελόμπαζο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ε ναι άλλος σκηνοθέτης...Σβιλμπεργκ? δεν τον ξέρω τον κύριο
V for Vagelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 -Τοσες ουκρανεζες θεες, το τρελομπαζο βρηκαν να μας βαλουν?? Αυτό τώρα είναι επειχήρημα; Το κυνηγητό στη ζούγκλα προσωπικά το βρίσκω σα μια απ' τις καλύτερες σκηνές δράσης της τετραλογίας. Το μόνο που με πείραξε ήταν όταν ο Mutt έγινε Ταρζάν... Και για τον Φορντ τι περίμενες, 65 χρονών άνθρωπος να κάνει τούμπες; Έριξε πάντως και κάποια μπουκέτα
blackstar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πραγματικα μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει.. Ακομα κλαιω τα 5 ευρω που εδωσα.. Τι να πρωτοπω.. Οτι περιμενα τοσα χρονια για να δω την συνεχεια τις αγαπημενης μου τριλογιας, για να δω παπαριες με εξωγηινους !! Ολα ηταν χαλια.. -το κυνηγητο στην ζουγκλα απλα γελοιο, η σκηνη της ξιφασκιας πανω σε αυτοκινητα που τα κυνηγουσαν στην ζουγκλα(!!) απλα υποτιμουσε την νοημοσυνη μας. -Η σκηνη με το ψυγειο... Και ειπα οτι μετα την σκηνη του μποντ που αψηφισε τον νομο της βαρυτητας (με το αεροπλανο που πεφτει απο το βουνο κλπκλπ) τα ειδα ολα... Γενικα αυτη η ταση να βγαζουν τα sequel με τελειωμενους ηθοποιους πρεπει να σταματησει...εχει καταστρεψει πολλους μυθους... Ευτυχώς τα έγραψες εσύ, γιατί εγώ δεν είχα καθόλου όρεξη να γράφω, και ευτυχώς δεν πλήρωσα για να τη δω.
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 πρεπει να παραδεχτουμε ομως οτι ειχε τα καλυτερα σκηνικα απο ολες τις προηγουμενες ταινιες. κορυφη. και τι δεν εφτιαξαν οι ανθρωποι
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 -Τοσες ουκρανεζες θεες, το τρελομπαζο βρηκαν να μας βαλουν?? -Η σκηνη με το ψυγειο... Και ειπα οτι μετα την σκηνη του μποντ που αψηφισε τον νομο της βαρυτητας (με το αεροπλανο που πεφτει απο το βουνο κλπκλπ) τα ειδα ολα... Τελικα αυτοι οι γιαπωνεζοι ειναι πολυ βλακες... Τοσοι νεκροι στην χιροσιμα και στο ναγκασακι, χαθηκε να τους πει κανεις να μπουνε στα...ψυγεια να γλυτωσουν?? ανιδεοι... . 1.:shock::shock::shock::shock:Ban για χαρη της Καιτουλας αμεσως!!!!:p 2.Ελεος πια ολοι με το ψυγειο κ το ψυγειο...ας βαζουμε κ πλαστικες βαρκες στα αεροπλανα,οπωτε πεφτουν λοιπον να σωνομαστε κ εμεις ευκολα,ανετα κ να κανουμε κ το βολταρακι μας μετα....
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Θα δω την ταινια σε λιγες μερες αλλα αυτο που μπορω να πω σε οσους διαφωνουν στις σκηνες δρασης ειναι οτι σε ολα τα Ιντιανα Τζοουνς υπηρξαν μεγαλες υπερβολες μηπως το οτι μεγαλωνουμε μας κανει να τις θεωρουμε υπερβολικες και τις κριτικαρουμε τοσο εντονα;
beastgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Indeed και εμένα με χάλασε λίγο το ψυγείο αλλά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω τα indiana jones για το ρεαλισμό τους! Όσο για τους εξωγήινους γιατί χαλιέστε τόσο πολύ. Στο crusade που είχαμε το Θεό ή τον άλλο τον τύπο που έβγαζε καρδιές με το χέρι χωρίς να ακουμπάει κανέναν δεν ήτανε τραβηγμένα; Όλα έχουν να κανουν με υπερβολές και δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο παράλογο πια αυτή τη φορά. Πραγματικά εγώ το απόλαυσα αρκετά
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Με μια λέξη, χαζοταινία. Δυστυχώς. Θετικά. + Είναι ένα ακόμα Indiana Jones. Είδα ξανά τον Ford στο ρόλο του Indy και δε με χάλασε όσο περίμενα η ηλικία του (με χάλασαν τα επαναλαμβανόμενα σχετικά αστεία μέσα στην ταινία). + Έχει ενδιαφέρον cast (που είναι σχεδόν διακοσμητικοί όλοι τους ή έχουν ένα αντιστρόφως ανάλογο ρόλο σε σχέση με το "κύρος" τους. + Έχει "αστείες" άμεσες και έμμεσες παραπομπές στους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Αρνητικά. - Το σενάριο είναι για τα παπάρια. Ιδιαίτερη μνεία για τους διαλόγους που είναι αισχροί. - Ακολουθεί μια φορμαρισμένη (από τα προηγούμενα μέρη) συνταγή κατα γράμμα (και με μπόλικη επανάληψη), και αποτυχαίνει στα πιο βασικά σημεία. (πχ από την εισαγωγή λείπει ο γνωστός διακριτός "πρόλογός" και το κλασσικό λογότυπο Indiana Jones, οι "γρίφοι" παρουσιάζονται και λύνονται χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή δυσκολία, το φινάλε αντί να είναι επικό/επιβλητικό είναι μια βλακεία και μισή. - Η ιδέα με τους εξωγήινους ίσως θα ήταν καλή, αν δεν είχαν μεσολαβήσει τα X-files και όλες οι υπόλοιπες άπειρες σχετικές ταινίες. Ίσως ούτε και τότε, γιατί αμφιβάλλω αν βρήκε κανείς νόημα στο γιατί στο τέλος έγινε ό,τι έγινε και το μεγάλο σχέδιο ήταν να διακτινιστούν τα πάντα. - Η ιδέα με το γιο του Indiana Jones ήταν και προβλέψιμη και αναμενόμενη. - Το (δεύτερο) φινάλε με το γάμο ήταν περιττό. - Δεν είχε αρκετή ουσιαστική δράση. Είχε πολύ τσίρκο ωστόσο. Και σχεδόν όλα γίνονται διαδικαστικά και μηχανίκά. Αυτά. Τελική verdict: Έπρεπε να τελειώσει στο 3ο ή να γίνoταν το Fate of Atlantis ταινία (αρκετά νωρίτερα βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.