Bougas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 {TDi}Dj2k..infc,den exeis adiko,alloste kai ego kapote edosa 220.000 gia tin sony g200.
spkr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 kai egw exw othonh apo autes pou gyalizoun (DELL) kai h alhtheia einai oti prepei na exeis kanei prosektikh topothethsh sto dwmatio pou eisai. Den prepei na exeis fws pou na erxetai apo pisw. Apo thn allh epeidh egw kleinw panw apo 8 wres mprosta ths den mporw na pw oti me kourazei kai as gyalizei ligo. H poiothta ths den sygkrinetai (kai ta 1920 * 1200 ) se 17 ara (HD ready) ps an to dwmatio den exei katholou fwtismo den gyalizei opws einai fysiko
grigas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 kai egw exw othonh apo autes pou gyalizoun (DELL) kai h alhtheia einai oti prepei na exeis kanei prosektikh topothethsh sto dwmatio pou eisai. Den prepei na exeis fws pou na erxetai apo pisw. Apo thn allh epeidh egw kleinw panw apo 8 wres mprosta ths den mporw na pw oti me kourazei kai as gyalizei ligo. H poiothta ths den sygkrinetai (kai ta 1920 * 1200 ) se 17 ara (HD ready) ps an to dwmatio den exei katholou fwtismo den gyalizei opws einai fysiko 17άρα Οθόνη με 1920x1200???
spkr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 nai einai othonh laptop Dell Inspiron 9300 me native 1920x1200. Kai eytyxws den exei kanena kameno pixel
stavman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ έχω αποφασίσει για EIZO L778. Οι Sony που κοίταξα δεν με ξετρέλαναν ούτε είδα αυτό το κάτι που θα με πείσει να πάρω μια SONY. Βέβαια είμαι και λίγο κολλημένος με τις EIZO. Δούλευα για 5 χρόνια σε μια μεγάλη εταιρεία υπολογιστών και είδα SONY tft να μην επισκευάζονται εδώ αλλά να φεύγουν για Γερμανία και ο πελάτης να μένει για 5-6 μήνες χωρίς οθόνη (ούτε καν αντικατάσταση) αν και ήταν στην εγγύηση. Με ΕΙΖΟ δεν συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο. Πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ΕΙΖΟ μπορεί να έχουν εγγύηση για 5 χρόνια αλλά μόνο 6 μήνες για 0 pixel. Αυτό μου είπαν στην έρευνα αγοράς που κάνω για την L778. Ξανά ΕΙΖΟ επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από μία Τ550 που έχω εδώ και 6 χρόνια και ο λόγος που την αλλάζω είναι το πρόβλημα χώρου (έχει "ουρά" επειδή είναι CRT). Άσε που οι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα της ΕΙΖΟ είναι πολύ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε αντίθεση με την SONY (Την έχουν "δει" κάπως). Αυτά και από μένα...
The Crow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Και γω προς EIZO λέω να κινηθώ.Αλλά γουστάρω και τη Sony.Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη και τις είδα και τις 2.Η EIZO είχε 250 φωτεινότητα και 16ms χρόνο απόκρισης και η Sony 450 φωτεινότητα και 8ms χρόνο απόκρισης.Από ότι φαίνεται στα χαρακτηριστικά η Sony περνάει μπροστά.Ιδού και τα full χαρακτηριστικά και των 2 οθονών: EIZO http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=287208&Merchant_Id=1&sts_cid=3 SONY http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=SDM-HS95PR&productsku=SDMHS95PRB&site=odw_el_GR&pageType=Features&category=Flatpanel+LCD Στο μόνο που υστερεί η Sony και το οποίο με ψιλοπροβληματίζει είναι όπως είπα και πριν η εγγύηση.Όχι τόσο το ότι έχει 3 χρόνια αλλά το ότι δεν καλύπτει 0 καμμένα Pixels.Από την άλλη έχει πολύ καλύτερο χρόνο απόκρισης και πολύ καλύτερη φωτεινότητα.Δεν ξέρω ποια να διαλέξω!Ιam confused! PS. Η οθόνη του laptop μου πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Crow tin sony tin exei o bro mou...ean tin thes gia games mamaei...ligo akrivi alla mamaei...tin alli den ti ksero...
The Crow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά πήρα την ΕΙΖΟ S1910.Είναι απίστευτη!Έχει λογισμικό με το οποίο ρυθμίζεις τη φωτεινότητα ανάλογα με το τι θες να δεις(φωτογραφία, ταινία κτλπ).Και το απίστευτο είναι ότι μπορείς να τη στρέψεις κάθετα και να δουλέψεις!Απλά απίστευτο.Τελικά δεν υστερεί και σε πολλά από τη Sony.Η εικόνα της είναι φοβερή.Το μόνο που δεν έχει είναι η γυαλάδα αλλά σε HD clips που δοκίμασα να δω είναι επίσης απίστευτη!Τι να πω!Με γεια μου!:grin::grin:
scorer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 pira tin samsung tin 930bf ..KATAPLIKTIKI!!!!
The Crow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 pira tin samsung tin 930bf ..KATAPLIKTIKI!!!! Που κολάει τώρα αυτό!:razz:
GiorgosH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω 19άρα και προσανατολίζομαι προς wide και στην ACER1916W... Πως σας φαίνεται? Η χρήση της θα είναι βασικά για www surfing και καμία ταινία που και που...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.