Προς το περιεχόμενο

Ήρθε ο καιρός να αγοράσω και γω μια 19"!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να αναβαθμίσω την ΕΙΖΟ TFT L365 15" που έχω με μια 19άρα!:)Σκέφτομαι μεταξύ ΕΙΖΟ και Sony.Τα λεφτά που διαθέτω είναι γύρω στα 600 ευρώ.Εσείς τι προτείνετε;;Προσανατολίζομαι προς Sony λόγω X-Black(είμαι fan του HD video!:) ) Αλλά πάλι σκέφτομαι ότι η εγγύηση της Sony είναι μέχρι 6 καμμένα pixels(3 χρόνια) και προβλήματίζομαι.Η ΕΙΖΟ από ότι ξέρω έχει 5 χρόνια εγγύηση και 0 καμμένα pixels.Εσείς τι λέτε;;Τι να προτιμήσω;;Αν έχετε να προτείνετε και καμία άλλη μάρκα..:)

PS.Να ποστάρετε παρακαλώ μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα, τιμές και Links.

Δημοσ.
Mακριά από X-black εκτός κι αν όταν βλεπεις ταινίες θές να γυαλίζεσαι κιόλας.

Επειδή έχει και το laptop μου Χ-Black ξέρω ότι γυαλίζει.Αλλά έχει πολύ καλά χρώματα.Καλύτερα ίσως και από μία EIZO.Δεν έχω δει βέβαια πρόσφατο μοντέλο της ΕΙΖΟ αλλά από ότι θυμάμαι έτσι είναι.Αχ γιατί δε βγάζει και η ΕΙΖΟ κάνα μοντέλο με τεχνολογία X-Black!:)

Δημοσ.

Από ΕΙΖΟ και Sony ποιο μοντέλο προτείνετε σε αυτά τα λεφτά;;Οι ΕΙΖΟ είναι και αρκετά ακριβές ρε γαμώτο.Πείτε μου απλά ποια μάρκα θα παίρνατε εσείς και γιατί;;Τhat's all i want to know!:)

Δημοσ.

Eizo ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!1000:1!!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΑΛΑΔΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 3-4 ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ

Δημοσ.

Αν έχεις τα λεφτά, χαλαρά Eizo. Καλό θα ηταν να την τσεκάρεις πριν την πάρεις για καμένα πίξελ κ.λ.π. (δεν έχω ιδέα τη εγγύηση δίνει η Eizo).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...