kotikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παιδια στο παρακατω Link υπαρχει το προγραμμα της aver σε αλλη εκδοση που uποστηριζει ελληνικο teletext και εγγραφη σε mp4.Προσοχη ωστε να επιλεξετε μονο to software και οχι τους drivers(με επιλεκτικη εγκατασταση) και αφου εχετε κανει unistall το προηγουμενο software. http://www.avermedia.com/software/A868_6.0.7.07030801_Drv_1.3.X.56_1.3.X.57.exe
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 επιτέλους ελληνικό teletext thanks. προς όσους έχουν τη συγκεκριμένη κάρτα: αυτό το PIP (Picture-in-Picture) σας δουλεύει? σε μένα δεν δουλεύει και θέλω να μάθω τι φταίει. φταίνε οι drivers της avermedia που ενώ λέει ότι το υποστιρίζει τελικά δεν το υποστιρίζει ή φταίει ότι η υπηρεσία αυτή δεν υποστιρίζεται γενικά στην ελλάδα? αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του.
panos--26-- Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Proteino Leadtek! Einai eggiisi oi kartes tis kai apsogo software kai poli sixni ananeosi drivers! Eikona giali 10bit kai kristallinos stereo ixos! Episis trexei se vista teleia kai apo einai simvati me polla capturing tv programms! Px me ta Gbpvr Sage Tv Chris Tv kai polla alla! Pote den eixa provlima me sixronismo ixou i video! Einai skilia oi sigekrimenes kartes se auton ton tomea! Kai prin eixa mia tis pinnacle,tin studio pctv pro, alla den imouna toso euxaristimenos oso twra toso se piotita oso kai se capturing!
SL9S9 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αγόρασα και εγώ την εν λόγω κάρτα…Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μάλλον απογοητεύτηκα θα έλεγα. Αναρωτιέμαι αν η Pinnacle 300i που είχα δίλημμα ποια από τις δύο να διαλέξω είναι καλύτερη. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει… Πήρα την 310i και είναι σκετη απογοήτευση. Aφού σκεφτόμουνα την avermedia ωσπου είδα το post σου. 1. Δεν δείχνει 30frames (στα αθλητικά φαίνεται πολύ) 2. Αργει πολύ: Να φορτώσει, να αλλάξει καναλι απο ψηφιακο σε αναλογικό και αναποδα 3. Το προγραμμα επεξεργασίας video ολο κρασαρει 4. Δεν εχει καλά controls. Πχ θες να την εχεις σαν μικρό παραθυρακι κατω δεξια. Οταν μικρύνεις εξαφανίζονται τα κουμπια. Για να αλλάξεις καναλι πρεπει να το μεγαλώσεις για να εμφανιστουν τα κουμπια ή να εχεις καρφιτσωμενο αλλο παραθυρο με καναλια. Δεν αλλάζει καναλια με βελακια. 5. Ξεκινημα σταματημα εγγραφής αργεί πολύ. 6. Δεν εχει ευκολη επιλογή για χρωμα, διαστασεις 16:9 και 4:3 κά
scarefacej Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αποφασισα να παρω μια tv καρτα για το λαπτοπ μου σε usb . kai παραγγειλa αυτη ¨PINNACLE PCTV HYBRID KIT RETAIL ξερει καποιοσ να μου πει αν γνωριζει κατι ,ωστε να την ακυρωσω-και ποια μου προτεινεται σε usb ? ευχαριστω
gtok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω αν πρόλαβα πριν την αγορά σου, αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό το blog, στο post της 24ης Ιουλίου.
LIONOR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 αφου εψαξα με τις ωρες στο νετ εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις 2: ASUS 7131 DUAL ---- LEADTEK DV2000H. Το θεμα ειναι ποια ειναι η καλυτερη; Αν καποιος τις εχει δοκιμασει, ας γραψει. Μονο ομως οσοι τις εχουνε δοκιμασει και οχι ο,τι εχουνε διαβασει στο νετ, γιατι εχω κοιταξει ολα τα σχολια που εχουνε γινει και στα αλλα foroum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.