Προς το περιεχόμενο

γνώμη για AVERMEDIA AVERTV Hybrid + FM PCI

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς σας τις νέες κάρτες τηλεόρασης της PINNACLE με ψηφιακό δέκτη? Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια εκ των Αvermedia Hybrid, και PINNACLE 310e ή 310i. Ειδικά για την external της PINNACLE η οποία συνδέεται μέσω USB 2.0, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εξωτερική παροχή ρεύματος ή αν παίρνει ρεύμα από την ίδια την USB θύρα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Otan les "den xreiazetai keraia FM" ti ennoeis? Oti den pernei diladi ekswteriki keraia gia radiofono? Apo lipsh radiofonou pos einai?

Angeldust δεν παίρνει εξωτερική κεραία FM,η κεραία που παρέχεται είναι mini jack αλλά η λήψη ραδιοφώνου είναι άριστη!!! Επιμένω ότι η κάρτα σαν hardware δεν παίζεται. Ο Nikb έχει προβλήματα με το software. Η έκδοση 6.0.2.49 είναι το πρόγραμμα που δίνει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της και είναι πάρα πολύ καλό.

Δημοσ.

@Amber

Όντως είχα πρόβλημα με το software και το αναφέρω. Έστειλα mail στο support της AverMedia και το πρόβλημα λύθηκε. Γρήγορη ανταπόκριση Δευτέρα Πρωί αν και το report το έκανα Κυριακή.

Μου πρότειναν απεγκατάσταση των παλαιών software και driver και επανεγκατάσταση των καινούριων καθώς και αλλαγή του PCI Slot. Το πρώτο το έκανα και δούλεψε (δεν χρειάστηκε αλλαγή Slot).

Το θέμα είναι ότι και η καινούρια version του προγράμματος είναι μεν καλύτερη από την προηγούμενη αλλά πχ πάλι τα screenshots (που ενδιαφέρουν τον φίλο μας) έχουν παραμόρφωση, ξαφνικά χάθηκε το help και δεν έχω πλέον teletext στα αναλογικά.

Απάντησε μας αν θες αν εσύ έχεις τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα με το software.

Μπορεί όντως όπως λες το hardware να είναι κορυφή, αλλά τι να το κάνω όταν δεν μπορώ να το δω…

Η ποιότητα εικόνας είναι πράγματι 10/10 αλλά την κάρτα δεν νομίζω ότι την αγοράζουμε μόνο για αυτό.

Δημοσ.

Nikb

Το πρόγραμμα είναι beta, help δεν έχει, το teletext δουλεύει κανονικά αλλά μόνο με λατινικούς χαραχτήρες, κοίταξε δείγματα screenshots εάν έχουν παραμόρφωση.

Ψάχνω όλο το ιντερνέτ για να βρω ένα καλύτερο πρόγραμμα από αυτό αλλά ακόμα δεν έχει βγει τίποτα εάν εσύ βρεις κανένα, ενημέρωσε και εμάς, εννοείτε πρόγραμμα που να βρίσκει κανάλια με ψηφιακή τηλεόραση. Εμείς τώρα έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε μόνο ελαττώματα που έχει το πρόγραμμα αλλά έχει και παρά πολλά προτερήματα.

post-1925-129062930169_thumb.jpg

post-1925-129062930171_thumb.jpg

post-1925-129062930173_thumb.jpg

Δημοσ.

@Amber

Για τα screenshots στα ψηφιακά κανάλια μιλάω...

που βγαίνουν κάπως έτσι:

(BTW TELETEXT είχα στα αναλογικά πριν κάνω την αναβάθμηση τώρα δεν έχω...Μπορεί να μη γουστάρει το σύστημα μου η καρτούλα ή το software και να μην μου κάνει την χάρη. Μπορεί να φταίει και που το prog είναι beta. Τα χρήματα που έδωσα για να την αγοράσω όμως ήταν final release original από τον μισθό μου. Όπως και να έχει εγώ δεν θα την ξανααγόραζα. Αυτή είναι η Γνώμη μου...Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με πείσεις ότι η κάρτα που αγόρασα είναι καλή αλλά επέτρεψε μου να έχω δική μου άποψη).

post-447-129062930174_thumb.jpg

post-447-129062930176_thumb.jpg

post-447-129062930177_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα ο λάθος λόγος διαστάσεων. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ένα υποπολαπλάσιο του σήματος στο οποίο λειτουργεί από φυσικού της η κάρτα γιά σύλληψη αναλογικού σήματος (720Χ576) και στη δεύτερη αφού δεν επεμβαίνει η κάρτα, ένα υποπολαπλάσιο του σήματος εκπομπής.

Και τα δύο είναι λάθος και πρέπει να γίνει resize σε μιά τυπική ανάλυση 4 προς 3 (768Χ576 πχ) Έτσι γίνεται και όταν παίρνουμε screenshots από DVD.

Από τά προγράμματα που χρησιμοποιώ, το PowerDVD σου επιτρέπει να πάρεις screenshots αλλάζοντας το λόγο διαστάσεων επειδή ακριβώς όλα αυτά τα σήματα δεν έχουν τον λόγο 4 προς 3 (εκτός αν είναι φτιαγμένα ειδικά για να παίζουν σε υπολογιστή).

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eχω μια k-world με το 883 conexant την πηρα 32ε και την πουλησα αφου η ποιοτητα ληψης της ηταν για κλαματα, ακομα και με ενισχυτη, αν και η κατασταση διορθωθικε λιγο, παλι η ποιοτητα ληψης και εικονας ηταν πολυ χαλια: Καθετες γραμμες ξεθωριασμενα και λαθος χρωμματα, σε πολλα καναλια χανοταν μεχρι και ο συντονισμος και τρεμοπαιζαν!

Αν παρω την avermedia ή την pinnacle θα πιανω καλα?

Nα σημειωσω εδω οτι οταν ειχα 2 τηλεορασης στην ιδια κεραια στον ιδιο ενισχυτη και με το ιδιο καλωδιο επαιζαν τελεια!

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχω κι εγω αυτή την κάρτα και έχω μερικές ερωτήσεις.

Τι είναι το DVB-T?

Θέλω να συνδέσω το Wii μου με την κάρτα TV, γίνεται?

wii-component.jpg

Εχω κι αυτό το καλώδιο:

post-25195-129062944018_thumb.jpg

post-25195-129062944021_thumb.jpg

Δημοσ.

DVB-T σημαίνει Digital Video Broadcasting - Terrestrial δηλαδή επίγεια εκπομπή ψηφιακού βίντεο σε αντίθεση με το DVB-S (Satellite) που είναι οι δορυφορικές εκπομπές.

Με τις ψηφιακές τηλεοράσεις δεν είμαι εξοικειωμένος, αλλά λογικά άμα έχει είσοδο RGB και έχεις τα κατάλληλα βύσματα θα παίξει.

Γιά να βεβαιωθούμε μπορείς να φέρεις την τηλεόρασή σου στο σπίτι μου και να το δοκιμάσουμε :-P . Η κάρτα γραφικών μου έχει το ίδιο καλώδιο.

Δημοσ.

:P Το καλώδιο αυτό είναι απο την κάρτα γραφικών.

Κατάλαβες τι θέλω να κάνω?

Τώρα έχω συνδεμένο το Wii στην κάρτα TV με τα 3 καλώδια (κίτρινο για βίντεο, κόκκινο-άσπρο για ήχο),

και λέω μήπως γίνεται να συνδέσω το καλώδιο της κάρτας γραφικών στην κάρτα TV και να συνδέσω το καλώδιο του Wii για να έχω HD ανάλυση.

• Moderators
Δημοσ.
:P Το καλώδιο αυτό είναι απο την κάρτα γραφικών.

Κατάλαβες τι θέλω να κάνω?

Τώρα έχω συνδεμένο το Wii στην κάρτα TV με τα 3 καλώδια (κίτρινο για βίντεο, κόκκινο-άσπρο για ήχο),

και λέω μήπως γίνεται να συνδέσω το καλώδιο της κάρτας γραφικών στην κάρτα TV και να συνδέσω το καλώδιο του Wii για να έχω HD ανάλυση.

Μα το Wii δεν υποστηριζει HD...

Και να το δεις μεσω της καρτας (που δεν ξερω εαν γινεται -> δεν εχω ασχοληθει), απλα θα το βλεπεις σαν zoom με αυτη την αναλυση.... Δεν αξιζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...