ksessalonikios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 με αφορμή την έναρξη της ψηφιακής τηλεόρασης σκέφτομαι να χτυπήσω τη παραπανω καρτούλα (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310272&Merchant_Id=1&sts_cid=3) και θα ήθελα αν καποιος την έχει να μου πει τη γνώμη του
alcemist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 αν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω θέλω να ρωτήσω μια ψιλοχαζή ερώτηση: για να παίξει ψηφιακή τηλεόραση θέλει και ειδική κεραία ή κάνει η κλασσική; και μία ακόμη: είναι συμβατή με τα σπαστήρια του filmnet ? ? ενδιαφέρουσα φαίνεται πάντως η καρτούλα.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 απ' οτι ξέρω δε θέλει ειδική κεραία, τα σπαστήρια για το φιλμνετ λογικά δε θα λειτουργουν μιας και απευθύνονται σε συγκεκριμένο τσιπάκι καλά κανείς δεν την έχει - δει;
dimitris74 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 afou pas se tetoia xrimata koita kai ayto http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2420&v_Item=2960 einai dvb-t gia epigeia digital tv kai einai kai dvb-s gia doriforiki + tv tuner aplo 3 se 1 diladi.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 otan les ''vb-s gia doriforiki'' ti ennoeis? apla eleythera doryforika kanalia?
Amper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Έχω αγοράσει την κάρτα και έχω σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη. Δεν χρειάζεται άλλη κεραία,μπορεί να παίξει με την κλασική, δεν χρειάζεται κεραία fm,παίζει με μια κεραία άψογα, η οποία περιέχεται στο πακέτο, πιάνει κρύσταλλο τα 4 ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ Αποθηκεύει αρχεία mpeg2.Μίνιμουμ απαιτήσεις για να μπορέσει να λητουργήσει σωστά η συσκευή είναι να διαθέτεις Pentium 4 στα 2.4. Δεν παίζει filmnet.Το λογισμικό που έχει η κάρτα είναι αρκετά καλό και η τελευταία έκδοση στο site έχει και μενού στα ελληνικά.Πριν αγοράσω την κάρτα,είχα την cinergy 600 η οποία χάλασε μετά απο 3 χρόνια,και έχω συνειδητοποιήσει ότι η κάρτα που διαθέτω τώρα είναι κλάσης ανώτερη.Είδα την κάρτα PCI TV analog digital FM Sattelite L1003 αλλά δεν θα την αγόραζα ποτέ έστω κι αν είναι καλύτερη γιατί για να παίξει χρειάζεται 4 κεραίες.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 to capturing apeytheias se xvid ti leei? exei tipota problimata sygxronismoy i xamenwn frames?
Amper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Το xvid για ποιο λόγο σε ενδιαφέρει τόσο πολύ;σε ανάλυση 720x576 κόλλησε το συστημά μου (Pentium 4 στα 2.4 και μνήμη ddr 1 gb).Σε ανάλυση 320x240 έπαιζε κανονικά.Όλα αυτά που σου αναφέρω γίνονται στην αναλογική τηλεόραση...Στην ψηφιακή αποθηκεύει μόνο mpeg2, όλα αυτά τα δοκίμασα με το πρόγραμμα της εταιρείας.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 ok, thanks amper, isoun katatopistikotatos
Nikb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Αγόρασα και εγώ την εν λόγω κάρτα… Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μάλλον απογοητεύτηκα θα έλεγα. Δεν κάνει εγγραφή MPG-4 για τα ψηφιακά παρά μόνο για τα αναλογικά. Η αναζήτηση και αποθήκευση καναλιών είναι χάλια αφού δεν σταματά σε κάθε κανάλι που βρίσκει για να σε ρωτήσει αν θες να το αποθηκεύσεις και να συνεχίσει στο επόμενο (δεν υπάρχει manual συντονισμός δηλαδή) παρά πρέπει να περιμένεις να τελειώσει όλη την μπάντα και στο τέλος να κρατήσεις εσύ ότι θέλεις. Αν κάνεις το λάθος και το διακόψεις ξεκινά πάλι από την αρχή, πράγμα ιδιαίτερα χρονοβόρο. Δεν είδα επίσης να «πιάνει» και το όνομα του καναλιού το οποίο το βάζεις μόνος σου manual μετά από πολύ κόπο αφού πρέπει πρώτα να πας στο tuner να επιλέξεις το κανάλι, να δεις ποιο είναι, να ανοίξεις την λίστα να συμπληρώσεις το όνομα, να κλείσεις την λίστα να αλλάξεις κανάλι και να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία από την αρχή για όλα τα υπόλοιπα. Τα screenshots για τα αναλογικά κανάλια είναι Ok αλλά για τα ψηφιακά βγάζουν παραμόρφωση η οποία προφανώς έχει να κάνει με την ανάλυση που μεταδίδονται. Δεν μπορείς να κάνεις color adjustment για τα ψηφιακά παρά μόνο για τα αναλογικά. Το Teletext δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες και αν και το σήμα μου είναι full είναι ιδιαίτερα αργό και με πολλά λάθη. Αυτά προς το παρόν όταν την ψάξω καλύτερα μάλλον θα βρω και άλλα. Αναρωτιέμαι αν η Pinnacle 300i που είχα δίλημμα ποια από τις δύο να διαλέξω είναι καλύτερη. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει…
ksessalonikios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 mias kai akoma eimai sto dilima, gia pes mou ki esu poiotita stin anametadosi kai sto capturing, auta einai pou me endiaferoun kuriws. ta arnitika poy anafereis ta thewrw deuterouonta kai den me polyenoxloun
Angeldust Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Έχω αγοράσει την κάρτα και έχω σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη. Δεν χρειάζεται άλλη κεραία,μπορεί να παίξει με την κλασική, δεν χρειάζεται κεραία fm,παίζει με μια κεραία άψογα, η οποία περιέχεται στο πακέτο, πιάνει κρύσταλλο τα 4 ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ Αποθηκεύει αρχεία mpeg2.Μίνιμουμ απαιτήσεις για να μπορέσει να λητουργήσει σωστά η συσκευή είναι να διαθέτεις Pentium 4 στα 2.4. Δεν παίζει filmnet.Το λογισμικό που έχει η κάρτα είναι αρκετά καλό και η τελευταία έκδοση στο site έχει και μενού στα ελληνικά.Πριν αγοράσω την κάρτα,είχα την cinergy 600 η οποία χάλασε μετά απο 3 χρόνια,και έχω συνειδητοποιήσει ότι η κάρτα που διαθέτω τώρα είναι κλάσης ανώτερη.Είδα την κάρτα PCI TV analog digital FM Sattelite L1003 αλλά δεν θα την αγόραζα ποτέ έστω κι αν είναι καλύτερη γιατί για να παίξει χρειάζεται 4 κεραίες. Otan les "den xreiazetai keraia FM" ti ennoeis? Oti den pernei diladi ekswteriki keraia gia radiofono? Apo lipsh radiofonou pos einai?
Nikb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 @ksessalonikios Από εικόνα είναι 10/10 αλλά στο capture έχει ένα προβληματάκι που όπως αναφέρεται στο site της έχει διορθωθεί στην καινούρια app 6.0.2.49 την οποία προσπάθησα να εγκαταστήσω αλλά μου έβγαζε error. Εγώ έχω την 6.0.1.34 και δεν έχει επιλογή για default μέγεθος εικόνας και πρέπει κάθε φορά να το αλλάζεις μόνος σου. Σπαστικό και αυτό. Γενικά όλα αυτά τα προβληματάκια σημαντικά ή όχι εμένα δεν με προδιαθέτουν ευχάριστα και αν τα ήξερα δεν θα την αγόραζα. Τους έχω κάνει αναφορά για το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση την application και περιμένω να δω αν τουλάχιστον είναι σωστοί από ανταπόκριση. Πιστεύω ότι αν το ψάξεις μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο αφού το κόστος της δεν είναι και μικρό (109,00 Πλαίσιο). Άλλη μια DVB-T που είδα εκεί ήταν μια pinnacle 300i (99,00) αλλά δεν ξέρω τι παίζει. @Angeldust Έχει δικιά της κεραία FM ένα καλωδιάκι σαν και αυτά που έχουν τα στερεοφωνικά.
ksessalonikios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 ta proionta tis pinnacle ta fovamai, exw akousei polla parapona gia asumbatotites klp alla an tin exei kaneis kai einai euxaristimenos as postarei, episis auti http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702267 kserei kaneis an probalei kai ta kanonika kanalia i einai mono gia ta psifiaka?
Nikb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Για την κάρτα που λές, στο site της TERRATEC δεν γράφει πουθενά ότι έχει και αναλογική λήψη. Κατέβασα και το manual αλλά και πάλι μιλάει μόνο για ψηφιακή. Αν είχε και αναλογική νομίζω ότι θα το έγραφε. Από ότι έχω καταλάβει οι κάρτες που έχουν και τις 2 λήψεις περιέχουν τη λέξη "Hybrid" στην ονομασία τους. Πάντως μη βιάζεσαι γιατί προς το παρόν η ΕΤ έχει μόνο trailers. Να δούμε πότε θα αρχίσει η κανονική εκπομπή.... Τα προιόντα της Pinnacle νομίζω ότι είναι λίγο πιο "βαριά" συνήθως αν και από ότι βλέπω στο σύστημα σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι τέτοιο. Περιμένω και εγώ μήπως κάποιος μας κάνει κανένα review απο Pinnacle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.