Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με compile C

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω το εξής πρόβλημα. Γράφω C με το dev-c++ και όλα πάνε καλά (σχεδόν). Όταν φορτώνω το πρόγραμμα σε linux μηχάνημα στην σχολή, μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει τα σύμβολα pow και sqrt, αλλά έχω κάνει include την math.h και δεν ξέρω τι φταίει. Όταν βάζω σε σχόλια τις εντολές, κάνει compile αλλά είναι άχρηστο το πρόγραμμα. Το αρχείο το φορτώνω από το σπίτι σε μηχάνημα στην σχολή με ftp και μπαίνω από το putty και συνδέομαι με κονσόλα. Τα μηχανήματα για την ακρίβεια, νομίζω έχουν solaris. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Από dev-c++ όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Λειτούργησε. Ευχαριστώ και πάλι. Έχεις κάποιο βιβλίο να μου προτείνεις για προγραμματισμό C++ σε linux? Βλέπω έχω αρκετές απορίες γιατί ούτε το system("pause") βρίσκει ή θέλει άλλη βιβλιοθήκη. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Για C++ δεν έχω κάτι να προτείνω, όμως στο google μπορείς να βρεις πολλά manuals και απαντήσεις.

Τώρα για το system(...) θα έλεγα πως καλό είναι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς system calls εκτός προγράμματος αν υπάρχει τρόπος να το κάνεις αλλιώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...