Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 den anoigw neo topic. gnwrizete kapoio shortcut sto keyboard gia na kanw switch thn glwssa?? kati m leei pws den uparxei:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freddie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 alt+shift h control+shift. Mporeis na dialekseis poio apo 2 theleis apo control panel, keyboard, input locales kai key settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 den anoigw neo topic. gnwrizete kapoio shortcut sto keyboard gia na kanw switch thn glwssa?? kati m leei pws den uparxei:( Φυσικά υπάρχει. Ο default συνδυασμός είναι alt + command + space (command είναι το πλήκτρο με το μήλο) και μπορείς να τον αλλάξεις Αν θες να τον αλλάξεις πας System Preferences:International:Input Menu και πατάς Key Settings. alt+shift h control+shift.Mporeis na dialekseis poio apo 2 theleis apo control panel' date=' keyboard, input locales kai key settings[/quote'] Ο συνδυασμός πλήκτρων alt+shift ή control+shift δεν κάνει τίποτα απολύτως. Δεν υπάρχει πουθενά Control Panel στο λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι μου λέει πως μιλάει για windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freddie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 oups xilia sorry milaga ontws windows!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPINE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 alt+command+spase Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 alt+command+spase Δεν είναι το default αυτό, προφανώς το καθόρισες εσύ. Το default είναι command+space. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPINE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 oxi. to default einai. apo ti mama tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 oxi. to default einai. apo ti mama tou. Έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος. Το command+space είναι του Spotlight. Sorry, κάκιστα επέμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Και default πως κάνουμε μια γλώσσα? Γιατί εμένα μου ξεκινάει με τα Ελληνικά και δεν πρέπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios29 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Το alt+command+space δεν είναι που ανoίγει το παράθυρο του spotlight? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Και default πως κάνουμε μια γλώσσα? Γιατί εμένα μου ξεκινάει με τα Ελληνικά και δεν πρέπει... Βαζεις στο System Preferenceses -> International πρωτη γλωσσα English. Οπως στο συνειμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 το εφτιαξα.σας ευχαριστω.μπορειται να κλεισετε το τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.