Προς το περιεχόμενο

Το Limewire απο μόνο του είναι επικίνδυνο;

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το free Limewire απο μόνο του είναι επικίνδυνο;

... οταν εννοω από μόνο του εννοώ όχι αυτά που κατεβάζουμε με το limewire αλλα σαν εφαρμογη...

δηλ. αν περιέχει κάποιον κώδικα για καταστροφή ή για κατασκοπεία πέρα των καταλόγων που δίνουμε για μοίρασμα...

ξέρει κάνεις...;;;

Δημοσ.

...xmmm το ελπιζω....

απο την άλλη πώς είσαι τόσο σίγουρος.... (έχεις διαβάσει τον κώδικα davinci?)

κανείς άλλος;;;

μήπως αφήνει κάποιες παραπάνω πόρτες βρε άδερφε...

Δημοσ.
...xmmm το ελπιζω....

απο την άλλη πώς είσαι τόσο σίγουρος.... (έχεις διαβάσει τον κώδικα davinci?)

κανείς άλλος;;;

μήπως αφήνει κάποιες παραπάνω πόρτες βρε άδερφε...

Κανείς δε μπορεί να σου πει σίγουρα, οπότε είναι λίγο άσκοπο να ρωτάς. Αν έχεις τόσα μυστικά θα ήταν σοφότερο να κατευθυνθείς σε μια open source λύση.

• Members
Δημοσ.

Κοίτα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του αλλά και το http://www.downloads.com από όπου το κατέβασα είναι ασφαλές. Το χρησιμοποιώ πάνω απο ένα χρόνο και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Ούτε και οι έλεγχοι με το NOD32, το Adaware και το Spybot (και πολλά άλλα antivirus και antispyware που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς) έδειξαν κάτι ύποπτο σχετικά με το πρόγραμμα.

Όσον αφορά αυτά που κατεβάζεις βέβαια, εκεί θέλει προσοχή, γιατί ειδικά τον τελευταίο καιρό, στα αποτελέσματα της αναζήτησης μου βγάζει και αρκετά ανεπιθύμητα αρχεία (που έχουν ακριβώς το όνομα που ψάχνω αλλά είναι ιοί, dialers κλπ). Γι' αυτό, καλό είναι ότι κατεβάζεις να το σκανάρεις πρώτα με το antivirus σου.

Δημοσ.

Pantos egw oti kai na grapso stin anazitisi akoma kai ena tyxaio onoma H akolouthia grammaton sta apotelesmata mou bgazei kai ioys stantar. PX an grapso stin anazitisi "gagagagagagaga" sta apotelesmata anazitisis tha mou vgalei sigoura ena arxeio "gagagagagagaga.exe" to opoio tha einai ios.

• Members
Δημοσ.
Pantos egw oti kai na grapso stin anazitisi akoma kai ena tyxaio onoma H akolouthia grammaton sta apotelesmata mou bgazei kai ioys stantar. PX an grapso stin anazitisi "gagagagagagaga" sta apotelesmata anazitisis tha mou vgalei sigoura ena arxeio "gagagagagagaga.exe" to opoio tha einai ios.

Έχεις δίκιο σε αυτό. Και συνήθως το αρχείο αυτό θα έχει μέγεθος 851ΚΒ :).

για εσάς το καλύτερο p2p;; που να είναι και τζάμπα εκτός από torrent όμως...

Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο. Πάντως, όπως είπα και παραπάνω, χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Limewire και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Δεν μου αρέσει βέβαια που στα αποτελέσματα της αναζήτησης βγάζει πάντα και ιούς, αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα αυτό καθαυτό είναι "καθαρό", γρήγορο και μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα.

Δημοσ.

αν και το χρησιμοποιουσα πολυ εχω ακουσει πολλα κακα λογια γι αυτο...εχω σταματησει να το χρησιμποιω..

Παντως το zone alarm το αναγνωριζει ως threat

Δημοσ.

to limewire kai to limewire pro einai teleiw kathara p2p. episis aksizei na deis kai to bearshare. na prosexeis to kazaa, einai full apo otidipote mlks, pragma to opoio den isxiei gia kazaa lite...! ta gnosta emule k dc++ einai kathara!

Δημοσ.

to zone alarm anagnorizei san threat sxedon otidipote p2p, stin ousia vlepei oti mia porta einai anoixti kai mpainovgenoun tis panagias ta matia!! alla dont worry ola ok, einai katharo lime, to xrisimopoiw arketo kairo kai den mou exei dimiourgisei tpt. episis pote apo p2p software, exe's,zipped files ktl.. (gnomi mou), katevaze mono athikta kai akaka arxeia, eikones,music,videos!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά για εφαρμογές, προτιμώ αποκλειστικά torrents, και απο συγκεκριμένους trackers, στους οποίους υπάρχουν σχόλια, γιατί αν πρόκειται για ιό, μούφα αρχείο ή άλλα, γίνονται γρήγορα γνωστό..

Το limewire το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για μεμονωμένα τραγούδια, με καλό ποσοστό επιτυχίας (εννοώ να βρω αυτό που θέλω)..

Απο τα άλλα, ευτυχώς η δυστυχώς το dc++ ποτέ δεν το χώνεψα/κατάλαβα, και το emule σε μία περίπτωση που το χρησιμοποίησα, ήταν απελπιστικά αργό. Απλά βρήκα κάτι (και το κατέβασα μετά απο κανα 2 βδομάδες ολοκληρωμένο), που σε torrents είχε κολλήσει στο 93,4%..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...