ioannis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Σε ένα computer με win98, όταν είμαι μέσα στα windows, ανάβει το φωτάκι του οδηγού δισκέτας και φυσικά ζητάει δισκέτα. Τι να κάνω για να σταματήσει αυτή η ενοχλητική περιπέτεια; Ευχαριστώ πολύ.
Sorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Είναι απλό, βάζεις XP! :mrgreen: Σοβαρά τώρα, δεν μας λές πότε στο πετάει αυτό το μύνημα. Με το που ξεκινάει ο Η/Υ, όταν ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα; Όταν συνδέεσαι στο internet. Πες μας κάτι βρε αδερφέ! Μπορεί να είναι και κάποιο malware προγραμματάκι ή κανα ιός. Για κάνε ένα check το σύστημά σου.
ioannis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Sorath, ευχαριστώ που απάντησες, ο Η/Υ δεν σηκώνει xp (δεν είναι δικός μου), αυτό μου το κάνει όταν είμαι μέσα στα Windows, όταν βάζω κάποιο cd και γενικά κατά διαστήματα, νομίζω αυτό ξεκινάει συνήθως επειδή έβγαλαν τη δισκέτα πριν σβήσει το φωτάκι. Και ακόμη νομίζω η διόρθωση βρίσκεται στη registry, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να σβήσω.
Genius Hermes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Αφαίρεσε τον οδηγό δισκέτας βάλε στι θέση του ένα κάλυμμα 3.5" ή αφαίρεσε το λαμπάκι τις συσκευής ή βάλε millenium, 2000, 95
ioannis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Τι λέτε ρε παιδιά, σας είπα που βρίσκεται η λύση, αλλά δεν την θυμάμαι ολοκληρωμένα. Δηλαδή πονάει κεφάλι, κόβουμε το κεφάλι; Μήπως δεν καταλάβατε το πρόβλημά μου;
Genius Hermes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Γιατι όχι, το χρησιμοποιείς το floppy??????????? Στο 2006 βρισκόμαστε
mcnick50 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Eleos Exeis Valei Anapoda Tin Kalwdiotaineia Tis Disketas
nemos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Από τα Lockergnome tips... --------------------------------- 17th October 2000 Is your floppy being sloppy? Ask it to stoppy. Why do some systems check for an inserted disk when they first access an object in My Computer? Ugh; it's quite annoying, especially when you'd rather not experience the delay. First, check to see if there are any shortcuts leading to your floppy drive anywhere on your computer (the PIF, SendTo, and Startup folders are the most likely offenders). Delete them, if possible. Did that do the trick? Right-click on My Computer, pull up its properties, flip to the Performance tab, and press the 'File System' button. Be sure the checkmark is removed from the 'Floppy Disk' tab. How's that? Drat. Okay, experts should see if there are any odd 'Run' references in the Registry. No? Well, while in REGEDIT, navigate to HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer and look for the 'NoDriveTypeAutoRun' key. Make sure its binary value is: "95 00 00 00" (sans quotes). Cross your fingers and reboot. --------------------------------- Αν δεν φοβάσαι την Registry, αυτή είναι η λύση που ψάχνεις ;-)
ioannis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Nemos συμφωνώ και επαυξάνω. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.