Προς το περιεχόμενο

Under promiss over deliver movies

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταινιες που ειδατε χωρις να εχετε μεγαλες απαιτησεις και σας εκαναν πολυ καλη εντυπωση.2-3 που μου ερχονται στο μυαλο:

Love Actually

Butterfly Effect

Closer

• Moderators
Δημοσ.

Frankenstein Junior - Απο τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει, ενώ όταν το πρώτοακουσα ήμουν σχεδόν αδιάφορος...

Επίσης Braindead (πάλι τρελό γέλιο).

Δημοσ.

Eternal sunshine of the spotless mind [λογω πρωταγωνιστη στον οποιο δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια, οπως και στα εργα του γενικως]

Δημοσ.

Green Mile...

Για κάποιο άγνωστο λόγο δεν ήθελα να το δώ και όταν κάποια στιγμή μετά απο χρόνια να μου λένε οτι αξίζει το αποφάσισα... και το διαπίστωσα και μόνος μου.

Δημοσ.

Harold & Kumar goes to white castle

μου το έστειλε ο θείος σε λάθος κουτί (έλεγε batman begins) και το είδα και έπαθα πλάκα.

ΧTREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Δημοσ.

fight club... :?

nomiza oti tha itan kati san to million dolar baby alla me protagwnisti ton brad pit... poso lathos eimoun... :-D :-D :-D eutixos...

kai to forest gump pou apla nomiza oti tha itan metrio...

Δημοσ.

2 kapnismenes kanes!!Ekeini ti mera piga sto cinema gia na perasei to brady kapws kai eipa na paw se kamia erimitzidiki, kai omos meta egina fan tis tainias.Mia alli pou mou erxetai tora einai to Xamenes agapes i alliws amores peros,den ithela na tin dw epeidi de milousan agglika kai nomiza oti tha itan enoxlitiko :D ,meta apo auti ti tainia omws allaksa gnwmh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...