Προς το περιεχόμενο

Internal modem not dialing

suspicious31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ενα laptop με μόντεμ το "SoftV92 with smartCP" και έβαλα το SUSE 10.0 με driver το slmodem-2.9.11-20051101.tar.gz

Το modem στηθηκε μια χαρά, το κανω query μια χαρα, αλλα δεν καλει!

Έχω γραμμη ISDN και οταν προσπαθω να μπω internet δεν βλεπω το λαμπακι στο netmod να αναβοσβηνει. Μετα απο λιγο μοθ ερχεται μηνυμα στο KPPP, no connect. Επαιξα τοσο με το wait for dialtone, οσο με διαφορα initialization strings κ με firewall, αλλα τιποτα...

Δεν εχω βγαλει ακρη. Ξερω πως το Linux εχει προβληματα με τα winmodems αλλα αφου στηθηκε σωστα ο driver κ το λειτουργικο επικοινωνει με το modem μια χαρα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν καλει..

Οποιαδηποτε βοήθεια θα ειναι πολυτιμη, καθως εχω στησει τα παντα στο Suse (dvd play, xvid, mp3), αλλα χωρίς internet συνδεση ειναι αχρηστο αν ειναι να ξαναμπαινω windows!

Δημοσ.
Παιδιά έχω ενα laptop με μόντεμ το "SoftV92 with smartCP" και έβαλα το SUSE 10.0 με driver το slmodem-2.9.11-20051101.tar.gz

Το modem στηθηκε μια χαρά' date=' το κανω query μια χαρα, αλλα δεν καλει!

Έχω γραμμη ISDN και οταν προσπαθω να μπω internet δεν βλεπω το λαμπακι στο netmod να αναβοσβηνει. Μετα απο λιγο μοθ ερχεται μηνυμα στο KPPP, no connect. Επαιξα τοσο με το wait for dialtone, οσο με διαφορα initialization strings κ με firewall, αλλα τιποτα...

Δεν εχω βγαλει ακρη. Ξερω πως το Linux εχει προβληματα με τα winmodems αλλα αφου στηθηκε σωστα ο driver κ το λειτουργικο επικοινωνει με το modem μια χαρα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν καλει..

Οποιαδηποτε βοήθεια θα ειναι πολυτιμη, καθως εχω στησει τα παντα στο Suse (dvd play, xvid, mp3), αλλα χωρίς internet συνδεση ειναι αχρηστο αν ειναι να ξαναμπαινω windows![/quote']

γιατι δεν χρησιμοποιεις απευθειας το netmod ???

Δημοσ.
γιατι δεν χρησιμοποιεις απευθειας το netmod ???

Ίσως γιατί δεν έχει ISDN σύνδεση;;;;

Όταν καλείς, ακούς τον ήχο που κάνει το modem όταν καλεί το νούμερο;

Το log που δημιουργεί το kppp τι γράφει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...