PUPPY DOGG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μου πείρανε εναν 3 giga pentium D 830 dual core και highper threat με 160 giga δίσκο... 512 ram.... nvidia 6600 LE 256mb... 350 watt τροφοδοτικό...μία μάρκα με 'καψες καρτα ήχου... cooler typhoon (δεν το πέρασα ακόμα...) πώς τον κόβετε??? να πάω να ψάξω για κάτι καλήτερο ή αυτός θα με βολέψει..(για gaming... και surfing...)ααα! και adsl 512 connex...
Sorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 CPU: Καλός είναι. Δεν θα έχει πρόβλημα. Δίσκος: Προτίμησε μεγαλύτερο . Ο καλύτερος σε σχέση όγκου / τιμής είναι ο 200άρης ίσως και ο 250άρης. Μνήμη: Έχεις λίγη. Τουλάχιστον 1Gb σε ζευγαράκι των 512 ώστε να δουλεύει dual channel. Ή πάρε ένα 1Gb και έχε στο νού αργότερα για άλλο ένα επιπλέον. Κάρτα γραφικών: Χμμ... όχι καλή επιλογή. Να αποφεύγεις τις εκδόσεις LE (Limited Edition). Με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνει 6600GT. Τροφοδοτικό: Λίγο... και μάλλον θα είναι μάρκας κουκουρούκου.... άλλαξέ το αμέσως μην έχεις χειρότερα. Τo cooler το έχω κι εγώ και είναι πολύ καλό. Προσοχή στην τοποθέτηση. ADSL είναι ανάλογα το DSLAM που θα πέσεις. Τώρα βέβαια, αν στο πείρανε, τι θα κάνεις; Θα το πας πίσω; Ελπίζω απλά να στο έχουν προτίνει.
PUPPY DOGG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν μπορώ να το πάω πίσω.. δεν τον πήρα εγώ... πολύ σκάρτο μου τον έβγαλες και δεν μπορώ να αλλάξω τπτ λόγο εγγιύσης(τα Ελληνικά μου είναι χάλια)... μάλλον θα πάρω κάτι άλλο... έχεις τπτ να προτίνεις...?? τί ειναι dslam?????...
PUPPY DOGG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 α! ο επεξεργαστής σου δουλεύει σωστά??? είχα έναν παρόμιο και κολούσε... τον πούλισα... ίσως έφτεγε και το cooler! αλλά τότε δεν το έψαχνα απλώς έβλεπα πως είναι εξωτερικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.