DhZou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Είχα δει στο βιντεο κλαμπ ένα dvd μάλλον καινούριο με τιτλο Ερεβος. Το εχει δει κανείς; Ξέρει κανείς τον Αγγλικό του τίτλο; (για να το ψάξω σε filmaffinity και imdb να δω αν αξίζει)
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 yep. το έχω δει. Ενα μαύρο χάλι είναι. Κάτι θέλει να πει ο ποιητής αλλα έχει διαλέξει τον πιο λάθος τρόπο να το πει. Υποτίθεται ότι συνδυάζει cgi μαζί με ηθοποιούς αλλά ο συνδυασμός είναι οικτρός. Πέρα απο αυτό μιλάμε για άθλια φωτογραφία, άθλια κουστούμια, αδιάφορες ερμηνείες, χαρακτήρες που μπαινοβγαίνουν χωρίς νόημα, μακρόσυρτες σκηνές...χρειάζεται να πω και άλλα ή σε έπεισα για το πόσο χάσιμο χρόνο ήταν;
Kain Origin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Βασικά είναι μεταφορά σε ταινία ενός πανάρχαιου Anime, οπότε ίσως είναι καλύτερα να μάθει πρώτα κάποιος τι παίζει στη σειρά και μετά να δει την ταινία. Δεν το έχω δει, αλλά δεν περιμένω και τίποτα το σπουδαίο. Ο Ξένος τίτλος είναι Casshern και νομίζω πως έτσι λέγεται και το Anime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.