Sadako Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μου έχει τύχει (λίγες φορές είναι η αλήθεια), τη στιγμή που ανοίγω κάτι (όχι το ίδιο κάθε φορά), να κάνει κάτι σαν shutdown μόνο του το pc, και να μου βγάζει την παρακάτω μπλε οθόνη. Μου τό'κανε και σήμερα, το έκανε και πριν 4-5 ημέρες.. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει?? ΥΓ. οι φώτος είναι απο το κινητό μου, εξού και η μέτρια προς κακή ποιότητα. Ελπίζω να φαίνεται έστω και λίγο το γράφει..
varthol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 1oν) Αλλαξε τις μνήμες σου στις μεταξύ τους Θέσεις.Αν Αλλάξη το POST του Error το "ΤΣΙΜΠΙΣΕΣ" . 2ον) Ελενξε τον ανεμιστήρα της CPU (Αν Δηλ. λειτουργή πάντα με σωστές στροφές) Αν Θέλεις γράψε μας πότε και πώς προτοεμφανίστηκε η Βlue Screen και πόσο καιρό εχεις το PC.
Sadako Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Το pc το έχω...χμμμ...3 χρόνια κοντά.. Και σε όλο αυτό το καιρό, μου το έχει πετάξει 3-4 φορές όλες κι όλες αυτο.. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 5 μήνες που έχω dsl, το pc δουλεύει σχεδόν ασταμάτητα, και μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι, δεν το έχω ανοίξει σε αυτό το διάστημα να το καθαρίσω καθόλου.. Παίζει να είναι απο κει??
takis456 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Η microsoft έχει 2 τέτοια περιστατικά στο site της. Το πρώτο είναι εδώ: http://support.microsoft.com/?kbid=325154 και φτιάχνεται με το sp1 και το δεύτερο εδώ: http://support.microsoft.com/?kbid=330187 και φτιάχνεται με το sp2. Το 0x0000008E σημαίνει KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED. Το πρόβλημα κατά 90% έχει να κάνει με hardware οπότε κοίταξε μνήμες, δίσκους, drivers κτλ κτλ.
Sadako Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Άρχισε όλο και πιο συχνά να μου το κάνει το θέμα παιδιά... Μέσα στην εβδομάδα μου το έκανε 3-4 φορές.. Παρατηρώ ότι σε φάσεις που δουλεύει κάπως εντατικά (πχ σε encoding που δουλεύουν σκληρός και CPU στο full), τότε συνήθως το παρουσιάζει.. λέτε να'παθα καμιά ζημιά?? Πάντως επειδή σημείωσα τις τελευταίες φορές τι γράφει στο error, αναφέρει ένα αρχείο, το stusb2dir.sys (με παραπέμπει σε κάτι για usb.. Λέτε να έχουν σχέση οι υπέρυθρες που πήρα εδώ και λίγο καιρό και είναι σε usb θύρα??), και DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL...
Sadako Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να προσδιορίσω ΑΚΡΙΒΩΣ το πότε άρχισε να το κάνει, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ τώρα τελευταία το κάνει αρκετά πιο συχνά.. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι προβληματική? Ή αρκεί να δοκιμάσω σε άλλη usb θύρα του PC??
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Το μήνυμα DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL μου το εμφάνιζε όταν είχε πρόβλημα η μνήμη του pc μου. Δεν ξέρω αν σχετίζεται αποκλειστικά με τη μνήμη πάντως έχετε το υπόψη σου. Αν και καλύτερα να ελέγξεις πρώτα τις usb συσκευές σου.
Sadako Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Επειδή για κάποιο περίεργο λόγο πάει και μένα το μυαλό μου στη μνήμη, υπάρχει κάποιο software με το οποίο να μπορώ να το τσεκάρω αυτό?? Δηλαδή αν τα πάντα με τη μνήμη είναι καλά ή κάτι κλωτσάει απο κει??
wizzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Κατέβασε από εδώ http://www.memtest.org/ το πρόγραμμα, φτιάξε μια Boot disk με αυτό και άσε το να κάνει τη δουλειά. Τεστάρεις τις μνήμες σου μία μιία, έτσι ώστε αν κάποια έχει πρόβλημα, να στο δείξει.
Centaur79 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Den mporw na katalabw kati... afou se olous sas den aresoun den aresoun oi mple o8ones giati den agorazete ena allo xrwma. lol . Plaka kanw. dokimase to ram diagnostic gia na deis an exoun problima oi mnimes sou. an kai kata ti gnwmi mou 8a prepei na koitakseis kai ti 8ermokrasia tis cpu. An 8umamai kala pantws to DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL emfanizetai suxna se nforce2 chipset, exei na kanei me problima me tis usb kai einai upeu8ino gia mple o8ones. dokimase na apenergopoiiseis enan enan tous controlers.
Sadako Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δηλαδή?? Απο που το κατάλαβες, και μπορώ να κάνω τίποτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.