Προς το περιεχόμενο

Provlima me azureous

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι? κατεβαζεις γρηγορότερα με bitcomet, mtorrent ή άλλο client, τα ιδια ακριβως αρχεια, απο τους ιδιους τρακερ, την ιδια ώρα, και εχεις καταληξει οτι φταίει ο Αζούρης?

• Super Moderators
Δημοσ.

Το'χουμε πει καμιά πεντακοσαριά φορές: σημασία δεν έχει μόνο ο client αλλά κι άλλα πράγματα (seeders, port forwarding, tracker).

Κι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με το Azureus και έχω download 40-42 τελική. Ο Azureus ευθύνεται; Μάλλον όχι, γιατί και με το μTorrent (στις παλιές κακές εποχές) τόσο έπιανα.

Οπότε ξεκόλλα από το τριπάκι "πρόβλημα με τον τάδε client"! Κοίτα λίγο ρυθμίσεις, κοίτα λίγο peers. Έχουν γραφτεί εκατοντάδες συμβουλές...

Δημοσ.

Προφανώς αυτό που φταίει είναι πως χρησιμοποιείς το Azureous κι όχι το Azureus...βάλε το δεύτερο και ξανατσέκαρε αν έχει πρόβλημα. Βάλε και Ζαγοραίο να παίζει...ποτέ δεν ξέρεις. :P

Επίσης στα Ελληνικά υπάρχει και κάτι που λέγεται τελεία και χρησιμεύει για να ολοκληρώνει τις προτάσεις (αντικείμενο, ρήμα, υποκείμενο κοκ). Κάνε που και που καμία χρήση για να διευκολύνεται κι η δική μας ανάγνωση.

Δημοσ.

Dark-Shadow, κάνε αυτό που σου λέει ο worldcitizen ή βάλε να κατεβάσεις την τελευταία beta του Azureus από δω, που είναι και μικρή: http://azureus.sourceforge.net/index_CVS.php

Άμα δεν πιάσεις 30 με το Azureus2401-Bxx.jar.torrent, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Και μην αγχώνεσαι με τις ταχύτητες. Δεν γίνεται να κατεβάζουν ό-λ-ο-ι, σ-υ-ν-έ-χ-ε-ι-α με 35 και 40 και να ανεβάζουν με 10. Ποιος θα ανεβάσει τότε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...