Dr_Slump Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 πήρε το μάτι μου τις προάλλες ένα περιοδικό που έχει dvd με το suse 10 και δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ξανά, θυμάται κανείς ποιο είναι;
gmouzo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 πήρε το μάτι μου τις προάλλες ένα περιοδικό που έχει dvd με το suse 10 και δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ξανά, θυμάται κανείς ποιο είναι; Ειναι το ελληνικο Linux Format το μοναδικο ετσι και αλλιως περιοδικο για linux που κυκλοφορει στα Ελληνικα αυτη την στιγμη.
Dr_Slump Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστώ πολύ :) (πάντως θα μπορούσε να είναι και οποιοδήποτε άλλο, πολλά περιοδικά περιλαμβάνουν συχνά διανομές και θα είχε ενδιαφέρον ένα topic με όποια έχουν)
makisathanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 το Ram είχε το 9.1 Όχι: το Ram Ιανουαρίου έχει το suse 10.0 32B έκδοση. Πριν από καιρό είχε και το 9.3 σε 64 και 32Β έκδοση. Μην επιμένεις: τα έχω. Και αυτή τη στιγμή στο κομπιούτερ μου έχω βάλει το 10.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.