Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Από το πρωί σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ σε καμία από τις login pages του eBay και του Hotmail. Δηλαδή μπορώ μεν να φτάσω ως την σελίδα εισαγωγής κωδικού, αλλά όχι πιο πέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ελέγξω ούτε τα email μου, ούτε τον λογαριασμό μου στο ebay. Και εκτός από αυτό, δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε στο MSN Messenger. Δοκίμασα διαγραφή oookies, διαγραφή όλης της cache, επανεγκατάσταση του firefox, δοκίμασα με IE, τα ίδια. Τι φταίει?
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Το πρόβλημα λύνεται όταν χρησιμοποιήσω μια οποιαδήποτε dialup, ακόμα και του ίδιου ISP με την DSL μου. Τι συμπεραίνω από αυτό?
a123xxsp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 na symperaneis oti kapoio firewall se kovei, to idio akrivos provlima eixa kai ego, mia xara me dialup oxi mia xara me wireless kai itan to firewall sto wireless
Freddie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 kleise to firewall kai oti allo exeis kai ksanaprospathise kai pes mas.
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Τίποτα. Των windows το έχω ανενεργό, το μακάφι στο open και ακόμα και disabled, και παρ' όλα αυτά τίποτα. Έκανα ακόμη και επανεγκατάσταση modem σύνδεσης κτλ.
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα έκανα ένα scan και μου πέταξε μερικά trojans (ένα "sober" την είχε κάνει ταράτσα στο pc μου) αλλά μου φαίνεται κάπως να είναι αυτό, κυρίως επειδή με άλλη σύνδεση δουλεύει. Από τη μία η υποστήριξη πελατών μου λέει πως δεν είναι από αυτούς, από την άλλη με dialup όλα οκ. Τι διάολο, έχω πελαγώσει άσχημα. EDIT. Το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω πως. Δεν έχω ιδέα γιατί. Πάω να κάνω ένα μπάνιο πριν κάνω το ****μηχάνημα βίδες. Ευχαριστώ όσους απάντησαν.
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα έκανα ένα scan και μου πέταξε μερικά trojans (ένα "sober" την είχε κάνει ταράτσα στο pc μου) αλλά μου φαίνεται κάπως να είναι αυτό' date=' κυρίως επειδή με άλλη σύνδεση δουλεύει. Από τη μία η υποστήριξη πελατών μου λέει πως δεν είναι από αυτούς, από την άλλη με dialup όλα οκ. Τι διάολο, έχω πελαγώσει άσχημα. EDIT. Το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω πως. Δεν έχω ιδέα γιατί. Πάω να κάνω ένα μπάνιο πριν κάνω το ****μηχάνημα βίδες. Ευχαριστώ όσους απάντησαν.[/quote'] Αυτά τα Windows δεν σου (μας) κάνουν τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα;
^ACID_BURN^ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Λολ! Σίγουρα! Δυστυχώς χάσαμε και αυτές τις μπλές οθόνες και έχει χαθεί το μεγάλο ενδιαφέρον γμτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.