Προς το περιεχόμενο

Dual core επεξεργαστές

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κλασσικη συζητηση περι Dual... Φυσικα και αξιζουν τα λεφτα τους. Εαν καποιος κανει upgrade με φυσιολογικους ρυθμους στο PC του, δηλαδη οχι καθε 6μηνο-χρονο, τοτε σαφως θα πρεπει να παει σε Dual.

Τα λεφτα που ζητανε δεν ειναι υπερβολικα, θα σε πανε καλυτερα στο βαθος χρονου γιατι υποστηριζουν τις δυνατοτητες των νεων software... για τον μεσο χρηστη και πανω θα ελεγα πως ειναι must.

Δημοσ.

εγω που κάνω επεξεργασία βίντεο που γονατίζει εντελώς το σύστημα θα μπορώ να έχω ελευθερία τρεξίματος άλλων εφαρμογών?

ευχαριστω

Δημοσ.
Τα λεφτα που ζητανε δεν ειναι υπερβολικα, θα σε πανε καλυτερα στο βαθος χρονου γιατι υποστηριζουν τις δυνατοτητες των νεων software... για τον μεσο χρηστη και πανω θα ελεγα πως ειναι must.

"βάθος χρόνου"; τα ίδια μας λέγανε και για τον prescott, και για το hyper threating. κανένα από τα δύο δεν είχε κάποια της προκοπής αξιοποίηση.

βέβαια, οι 2 πυρήνες είναι άλλο πράγμα (για να βλέπω την AMD να ασχολείται κι αυτή κάτι ξέρουν), άντε να δούμε οι εταιρίες λογισμικού τι θα κάνουν...

Δημοσ.

Πάντως οι dual core κάνουν δουλειά.

Π.χ. χτές ήθελα να τεστάρω θερμοκρασίες και έτρεξα το CPU Burn, το οποίο στο παλιό μου Athlon 64 3000+ γονάτιζε το σύστημα.

Στον dual core, μπόρεσα να του θέσω real-time priority (περίμενα φυσικά να κολλήσει) αλλα αντίθετα ο υπολογιστής δεν παρουσιάσε κανένα side effect και είχε πλήρη απόκριση...

Δημοσ.

L0143515.jpg

esi ti les? na min ine kalos? allios pios o logos na dosis kai tosa lefta...

tin idia cpu exo kai ego kai einai apsogh!

File mou o epeksergastis sou einai san kai auton stin foto ? o dikos mou den exei to logo tis amd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...