or1onas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 To dokimase kaneis sas auto pou lew parapanw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madcat Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μπραβο φίλε! Το δοκίμασα και πέτυχε...αλλά δυστυχώς μόνο σε ένα μου μηχάνημα. Δοκίμασα όμως και το παρακάτω και μακάρι να βοηθήσει και τους υπόλοιπους που έχουν το πρόβλημα. Στην κονσόλα dpkg-reconfigure locales Επελεξα el_GR.UTF-8 και μετά το en_US.UTF-8 Μετά το restart αν δεν πιάσει πηγαίντε στο Μενου-Mepis Config (Os Center) -System Tweaks και στο System Locale Διαλέξτε για το Keyboard: gr και για το Locale: el_GR.UTF-8 Apply και restart Σε μένα έπιασε σε όλα τα μηχανήματα του δικτύου μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως το έλυσα, βάζοντας το: kkbswitch. http://kkbswitch.sourceforge.net/ Μετά από αυτό, εάν τύχει να μην τονίζει το openoffice, αλλάζω τη γλώσσα με το ποντίκι από το kkbswitch και το openoffice τονίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.