Προς το περιεχόμενο

SONY VAIO VGN-FE11S ή ASUS A6Ja

euoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego file mou aurio to proi perno to FE11S.Psaxno 2 mines laptop.otan eida ti exei ipethesa oti tha kanei toulaxiston 2500euro (logo hardware kai logo markas).otan eida timi epatha plaka.to pire gnostos ti deytera kai exei pathei plaka episis.den ksero se paixnidia pos tha ta paei alla otidipote allo to kanei mexri na peis kimino...!

Δημοσ.
ego file mou aurio to proi perno to FE11S.Psaxno 2 mines laptop.otan eida ti exei ipethesa oti tha kanei toulaxiston 2500euro (logo hardware kai logo markas).otan eida timi epatha plaka.to pire gnostos ti deytera kai exei pathei plaka episis.den ksero se paixnidia pos tha ta paei alla otidipote allo to kanei mexri na peis kimino...!

Καλημέρα, και εγώ ίδια περίπτωση με τι δική σου .... ψάχνω εδώ και καιρό .... που το βρήκες εσύ; Από Αθήνα είσαι; Οι περισσότεροι καταστηματάρχες θα το έχουν από 1/3 και μετά .... εν τω μεταξύ Αθήνα το βρίσκω από 1720 εώς και 2200!!!!! :-D

Δημοσ.

apo plaisio thessalonikis to pira.to eixan apo tin proigoumeni tetarti.paidia to laptop ta dinei.to mono meion pou tou dino einai oti einai fortomeno me 50 tonous saboura.olo uninstall kano apo to apogeuma.alla san kataskeui ktl einai apisteuto.Doom 3 pou dokimasa ebala Ultra quality gia na kollisei.sto high pigaine kirile.parto me ta xilia!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω, το FE11S έχει λειτουργικό σύστημα Windows XP Media Center;

Αυτά - προς το παρόν - σε αγγλικά δεν υπάρχουν μόνο;

Με εκείνους που έχουν συνηθίσει ελληνικά WindowsXP, τι γίνεται;

Δημοσ.

Ειναι πραγματι πολυ φθηνο γι'αυτα που εχει πανω, αν και ο επεξεργαστης θα μπορουσε να ειναι 1.8, οπως του Vaio.

Αλλα οσο κι αν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι τα Acer ειναι καλα, καπου κολλαω...

Δημοσ.

yparxoun laptop me 15,4, 16:10, kai analush 1680x1050 h 15' 4:3 kai analush 1400x1050!

Oso gia ta Acer, ws katoxos acer, den 8a ta sunistousa se kanena, efoson breis kati antistoixo se allh etairia kai se kostos pou den 8a 3eperna ta 200 eurw (oso peripou kanei h epektash egguhshs se 3 xronia me diafora extra)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τελικά, παιδιά, ύστερα από 2 μηνών ψάξιμο, μελέτη και σύμφωνα πάντα με το χρηματικό ποσόν που διαθέτω κατέληξα και παράγγειλα το ASUS A7D, το οποίο έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά που άλλα pc δεν διαθέτουν και επίσης έχει turior επεξεργαστή και σε περίπτωση πολυ έρθουν τα 64bitα, δεν θα έχω πρόβλημα ...... όταν άνοιξα το post ήμουν μεταξύ των τριών, δεν ξέρω κατά πόσο έκανα καλά

Σκέφτηκα και την αυτονομία, την οποία πιθανόν να μην διαθέτουν ακόμα τα διπύρηνα .... (μεγάλη κατανάλωση ενέργειας ...) - μέχρις στιγμή ένας διπύρυνος με 2 x 1,6 παίζει μόνον με 1 x 1,6 ....

Επίσης, που είπαν, το οποίο δεν υιοθετώ, αλλά ρωτώ εαν το γνωρίζει κάποιος, ότι τα SONY, φοράνε ακριβώς τα ίδια με έναν Asus!

Aυτά, ευχαριστώ για τα posts σας.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...