GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα παιδια . εδω και λιγο καιρο εκει που ειμαι στο ιντερνετ μου εμφανιζετε το μυνημα οτι You Have Been Attack By Helkern μεσω μιας IP που καθε φορα αλλαζει . Ξερει κανεις τιποτα ? τι μπορει να φταιει ?
giannhsg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 se ti sto vgazei auto?kapio anadiomeno parathiro tou ie isws? ama eisai o monos file mou pou exi kataferi na tin patisi, pos na sou apantisei kapios? hehe dwse parapanw plirofories gia na mporesoume na se voithisoume.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως απλά σημαίνει οτι το Kaspersky σου,κάνει ΚΑΛΑ τη δουλειά του? Μην ανησυχείς πάντως,δεν είσαι ο μόνος!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ να περασει
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 σε τιποτα εκει που ο υπολογιστης δεν κανει τιποτα π.χ και εγω βλεπω τηλεοραση ξαφνικα πεταει αυτο το μυνημα απο το Kaspersky . Στα καλα καθουμενα ... απο τα λιγα που εψαξα ειναι worm αλλα δεν τον βλεπει το Kaspersky ουτε το SpyBot στο scan τους
STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 οπως λεει και στο επισημο site Kaspersky ο HeLkern δεν χρησιμοποιει για την εξάπλωσή του ,μέσα αποθήκευσης άλλα από την ίδια τη μνήμη του συστήματος,και άρα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο για ένα κοινό scan με αντι virus ή spyware να το εντοπίσει.Εχε το Kaspersky updated και δε θα'χεις κανένα πρόβλημα
random Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 αφου δεν κινδυνευεις, μπορεις να ρυθμισεις το αντι-ιικο να μην βγαζει μηνυματα για επιθεσεις που αποκρουονται επιτυχως και να σταματησει η ενοχληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.