Προς το περιεχόμενο

forum για linux

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia forum den kserw alla gia opiadhpote aporia,phgane sthn klassikh dief8ynsh <A HREF="http://www.linux.gr" TARGET=_blank>www.linux.gr</A> <BR>oso afora to forum,opoiadhpote aporia vaze th edw..sigoura polloi tha voh8hsoun

Δημοσ.

"οποιαδήποτε απορία"???<BR>μα εδώ μιλάμε για χιλιάδες απορίες..!!!!<BR>τι να πρωτοπώ.???<BR>θα ξεκινήσω με μια (ας πουμε)..<BR>Θέλω να συνδεθώ στο ιντερνετ...Στο site της Ιντρακομ λέει οτι το Linux υποστηρίζει το netmod, κατέβασα και το σχετικο βοήθημα. Μου λέει λοιπόν να τρέξω το kppp. Στο application starter στο "internet" υπάρχει μια επιλογή "kppp load" οχι ("kppp") το πατάω και βγάζει ένα άσχετο παράθυρο με τιτλο : "down"!!, εντελώς άσχετο από αυτό που λένε οι βοήθειες... δράμα...<BR>Το Kppp είναι εγκατεστημένο σίγουρα.... αλλά γιατι δεν τρέχει??

Δημοσ.

Ξέρει κανένας σας ρε παιδιά αν υπάρχει κάποιο forum στα ελληνικά ειδικά για Linux?<BR>Εγκατέστησα πρόσφατα το mandrake και έχω χάσει την τράπουλα.... μου έχει βγάλει την ψυχή αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω έτσι εύκολα.

Δημοσ.

τελικά άλλο είναι το "kppp" και άλλο το "kpppload". Το kppp δεν είναι εγκατεστημένο στο μηχάνημα μου. Όλη τη Κυριακή το έψαχνα στο Internet! Αφού να φανταστείς η Homepage του δεν δούλευε. Γαμώ το ελεύθερο λειτουργικο το Linux. ¨ολα είναι δωρεάν αλλά δεν μπορείς να τα βρείς. Τελικά βρήκα καμμιά εικοσαριά εκδόσεις και αυτού και του εναλλακτικού xisp. KAMMIA τους όμως δεν έλεγε να εγκατασταθεί γιατι στα μηνύματα λάθους που έπαιρνα έλεγε ότι έλειπαν καμμιά 20αριά αρχεια. Στο Kpackage που έτρεξα μου δείχνει πάνω από 100 προγράμματα που έχω εγκατεστημένα! Εγώ όμως βλέπω 2-3! Το gimp, το aktion και έναν ψωραλέο text editor. Τα άλλα που στο διάολο βρίσκονται????

Δημοσ.

"τελικά άλλο είναι το "kppp" και άλλο το "kpppload". Το kppp δεν είναι εγκατεστημένο στο μηχάνημα μου. Όλη τη Κυριακή το έψαχνα στο Internet! Αφού να φανταστείς η Homepage του δεν δούλευε. Γαμώ το ελεύθερο λειτουργικο το Linux. ¨ολα είναι δωρεάν αλλά δεν μπορείς να τα βρείς. Τελικά βρήκα καμμιά εικοσαριά εκδόσεις και αυτού και του εναλλακτικού xisp. KAMMIA τους όμως δεν έλεγε να εγκατασταθεί γιατι στα μηνύματα λάθους που έπαιρνα έλεγε ότι έλειπαν καμμιά 20αριά αρχεια. Στο Kpackage που έτρεξα μου δείχνει πάνω από 100 προγράμματα που έχω εγκατεστημένα! Εγώ όμως βλέπω 2-3! Το gimp, το aktion και έναν ψωραλέο text editor. Τα άλλα που στο διάολο βρίσκονται???? "<P>Ox re file , ean den exis mpi sto pneuma tou unix fisiko einai na to vrizis ..."unix is simple..but it takes a genious to understand the simplicity" lei o dimiourgos tis glossas programatismou c.. min perimenis na ta mathis ola se mia mera kai epidi exeis sinithisi sta windows ... i arxitektoni tou unix/linux einai edelos diaforetiki me afti ton windows kai theli kero na ta mathis..ta 100 paketa einai diafora console programs...

Δημοσ.

συγνώμη φίλε αν σου θίξαμε το Unix! αν ήξερα ότι θα το έπαιρνες προσωπικά θα πρόσεχα πιο πολύ. Επίσης αν ήξερα ότι πρέπει να είσαι "genius" (όπως προφανώς είσαι εσύ) για να το καταλάβεις δεν θα ζητούσα βοήθεια από το φόρουμ (βοήθεια βέβαια που αρνείσαι γιατί προφάνώς δεν μπορείς να ασχοληθείς με κοινούς θνητούς). <BR>Πάντως αστεία-αστεία μάλλον έχεις δίκηο. Ας μη κλαίγομαι και ας το ψάξω μόνος μου. Απλώς επιβεβαιώνονται αυτοί που χρόνια τώρα υποστηρίζουν οτι οι λινουξάδες είναι εντελώς στο κόσμο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...