Προς το περιεχόμενο

epanelimena restart!!!!giati?????

angelgal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas !!!!!!!!

exo to eksis provlima me to pc moy loipon ksafnika ena vrady ekei poy katevaza ta paranoma sto dc++ moy ekane restart kai molis pige na ksana mpei sta windows pali restart kai toy ekana format me xilia zoria giati kai kata tin diarkeia tis eggatastasis ton windows moy petage polles fores mple othoni me sfalmata afoy meta apo polles prospathies evala pali ta windows xp sp2 otan anoigo to pc kathete gia 5 peripoy lepta xoris na pathei tipota kai meta me to paramikro kanei restart kai den ksana mpenei sta windows ektos kai an ton afiso kleisto gia poly ora.........exo elenksei tis ram (ddr 333 sta256 kai sta 512) diladei tis exo valei na doyleyoyn enalax mipos kai ftaei kapoia ram kai se diaforetika slot alla pali kanei restart opos episeis exo allaksei kai karta grafikon alla pali ta idia....................

an mporei kapoios na me voithisei giati moy exoyn spasei ta neyra!!!!!!!!!!!!!!

eyxaristo ek'ton proteron!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Όταν σου βγάζει μπλε οθόνη στα ξαφνικά και χωρίς να αλλάξεις τίποτα από τον υπολογιστή, ΚΑΙ ιδίως ύστερα από format τότε φίλε μου το πρόβλημα είναι σίγουρα στο hardware και θα σε συμβούλευα να το στείλεις για ένα σέρβις (αν είσαι και μέσα στην εγγύηση ακόμα καλύτερα)

Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα, με τα χίλια ζόρια κάνω format αλλά συνέχισε η μπλε οθόνη οπότε πήγε σέρβις, αλλάξανε σκληρό και όλη τη μνήμη

Δημοσ.

Καλου κακου περα απο ενα καλο ελεγχο στον σκληρο, δες τις θερμοκρασιες απο CPU και λοιπα καθως επισης ριξε ενα καλο ξεσκονισμα μεσα γιατι οταν η σκονη καθεται πανω στα τσιπακια προκαλει βραχυκυκλωματα με αποτελεσματα σαν και αυτα που αναφερεις.

Δημοσ.

Σίγουρα πρόβλημα Hardware, κοίταξε θερμοκρασίες....κοίτα fans....αλλά πιστεύω οτι είναι πρόβλημα μνήμης. Τα αδικαιολόγητα restart όπως τα λές μου θυμίζουν κολημένη δικία μου μνήμη, η οποία μία δουλευε και μία οχι!!! Άντε μετα να βγάλεις άκρη!

Δημοσ.

Otan fortosoun ta xp pata alt ctrl del. pigene sthn kartela epidoseis kai tsekare pos douleuei to cpu . An sou douleuei trela kai den exis prograta fortomena pisteuo pos exis virus. Tsekare kai me ena kaspersky to pc sou.

JOHN.C.I.S

Δημοσ.
Καλου κακου περα απο ενα καλο ελεγχο στον σκληρο, δες τις θερμοκρασιες απο CPU και λοιπα καθως επισης ριξε ενα καλο ξεσκονισμα μεσα γιατι οταν η σκονη καθεται πανω στα τσιπακια προκαλει βραχυκυκλωματα με αποτελεσματα σαν και αυτα που αναφερεις.

3(!!!) υπολογιστές αναγκάστηκα να "εγχειρήσω" καθώς είχαν τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και ανακάλυψα ότι και στους 3 η αιτία ήταν η σκόνη που είχε κάτσει γενικά μέσα στα κουτιά και ειδικά πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή.

Άμα κάνεις το ίδιο (που το θεωρώ επιβεβλημένο) έχε το νου σου να αγοράσεις ένα σωληνάριο θερμοαγώγιμης σιλικόνης (2,5 ευρώ κάνει) και να βάλεις ανάμεσα σε επεξεργαστή και ψύκτρα καθώς η υπάρχουσα μάλλον θα έχει μαυρίσει από την σκόνη και πρέπει να καθαριστεί!

Δημοσ.
3(!!!) υπολογιστές αναγκάστηκα να "εγχειρήσω" καθώς είχαν τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και ανακάλυψα ότι και στους 3 η αιτία ήταν η σκόνη που είχε κάτσει γενικά μέσα στα κουτιά και ειδικά πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή.

Θα συμφωνήσω καθώς στην πλειοψηφία τέτοιων περιπτώσεων, το πρόβλημα στο pc μου έγγειται στη σκόνη που έχει κάτσει ανάμεσα στο ψυγείο και τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...