digenis_akritas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Kalispera eimai neo melos sto forum.Exw provlima me to pcdj Exw tin ekdosi pcdj red vrm v7.2 kanonika,perasmeni sto pc mou.Otan vazw tragoudi mesa pou i onomasia tou einai me ellinikou xaraktires tote den to diavazei katholou i to emfanizei se "ieroglifiki morfi".Ta regions twn windows einai kanonika elegmena.Thelw na kserw na iparxei kapoios tropos na diavazei ellinikous xaraktires.Palaioteres ekdoseis px pcdj red v5.1 diavazei ta ellinika alla den mporw na kanw scan sta bpm.Ti tha mporousa na kanw me to pcdj red vrm v7.2 wste na diavasei ta ellinika iparxei tropos??Kapoios mou eipe pws to eides se ena vlaxoxwri na diavazei ta ellinika mpas kai me douleuei?? Euxaristw prokatavolika!!
parisb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Se poio vlaxoxwri to eide? Mhpws eide thn palioterh ekdosh pou anafereis?
digenis_akritas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 se kapoio stin peloponiso den thimamai to thema einai oti mou eipe pws eide tin sigekrimeni aplws epidi den kserei apo ipologistes den ton pisteuw alla opws kai na to kaneis les ma einai dinaton na min diavazei ta ellinika kai nai gia poion logo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.