Προς το περιεχόμενο

D920 + Intel 955x chipset?

Giannnni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι με το τελευταίο BIOS update. Και για να βεβαιωθείς κοίτα και δώ:

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5WD2%20Premium

Αυτή κοίταζα και γώ μέχρι που κατέληξα στην Asus P5WD2-E Premium για το νέο μου σύστημα (το οποίο ήρθε εχθές). Του έβαλα τον 930.

Δημοσ.

file cronos, gia pes entypwseis apo to mhxanhm, ti mnhmes exeis valei? petaei?

egw skeftomai gia autes tis mnhmes, alla den kserw an tha einai compatible, exei sto site ths asus compatibility gia mnhmes?

Δημοσ.
file cronos' date=' gia pes entypwseis apo to mhxanhm, ti mnhmes exeis valei? petaei?

egw skeftomai gia autes tis mnhmes, alla den kserw an tha einai compatible, exei sto site ths asus compatibility gia mnhmes?[/quote']

Φίλε μου το μηχάνημα πετάει. Έβαλα την P5WD2-E Premium μαζί με τον 930 και 2x512ΜΒ Kingston DDR2 533MHz. Χωρίς να του έχω τρέξει τα απίστευτα πράγματα η θερμοκασία του επεξεργαστή δεν έχει ξεπεράσει τους 36C, ενώ στο εσωτερικό είναι 25C. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι οι 50C του Western Digital 250GB, αλλά αν δεν ανέβει αισθητά παραπάνω δεν ανησυχώ. Το μόνο πρόβλημα της mobo είναι ο controller της Marvell ο οποίος δεν έχει καλούς drivers υποστήριξης. Αλλά αυτό το ήξερα από πρίν οπότε δεν προβληματίστικα όταν την πήρα.

Ότι άλλο θες με ρωτάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...