peterst Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Έχω μια Μ/Β Intel 845g με Windows Xp χωρίς SP. Θέλω να βρω τα drivers για USB 2.0 αλλά στο CD της Μ/Β δεν υπάρχουν.Μου λέει να πάω στο windowsupdate.com.Εκεί ζητάει όμως IE ενώ εγώ χρησιμοποιώ Firefox με τον ΙΕ τελείως απεγκατεστημένο. Έκανα κ μία αναζήτηση σε άλλα site αλλά δε βρήκα. Έχει σημασία τι Μ/Β είναι για τους drivers για usb? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο url.
sotris99 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 πρέπει να βάλεις sp!!! Μόνο oi mb της gigabyte είχαν drivers στο cd... Όταν πάω στο σπίτι θα σου τους κάνω upload να δεις αν ταιριάζουν...
peterst Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 De thelw na valw sp.Den einai efikto na valw tous drivers xwris auto?
sotris99 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει ποτέ... δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για την mb
peterst Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 kserw gw ... einai Lite-on Intel 845-g NA120
georgeadams Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 De thelw na valw sp.Den einai efikto na valw tous drivers xwris auto? Όχι. Η υποστήριξη για USB 2.0 προστέθηκε στα Windows XP με το Service Pack 1 (εννοείται πως υπάρχει και στο Service Pack 2).
spasoklambania Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Έχω μια Μ/Β Intel 845g με Windows Xp χωρίς SP.Θέλω να βρω τα drivers για USB 2.0 αλλά στο CD της Μ/Β δεν υπάρχουν.Μου λέει να πάω στο windowsupdate.com.Εκεί ζητάει όμως IE ενώ εγώ χρησιμοποιώ Firefox με τον ΙΕ τελείως απεγκατεστημένο. Έκανα κ μία αναζήτηση σε άλλα site αλλά δε βρήκα. Έχει σημασία τι Μ/Β είναι για τους drivers για usb? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο url. Για ποιον λόγο δεν θέλεις να βάλεις το service pack 2; Γνωρίζεις ότι διορθώνει πολλά προβλήματα ασφαλείας; Επίσης τον internet explorer, και ας χρησιμοποιούμε firefox (που εγώ δεν χρησιμοποιώ και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω), τον αφήνουμε γιατί γνωρίζεις ότι κάποια site ή δεν φαίνονται σωστά με firefox ή δεν ανοίγουν καθόλου με αυτόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.