Haros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 tnx.. dystyxws opws katalabate ki egw lg me pixel, oxi kameno (dead), hot basika (synexeia fwteino).. kai to xeirotero einai pws den exei 1. alla 4-5.. Mono 1 bebaia mpanizei poly (oso poly mporei na mpanisei ena tosodouli pixel)...
cronos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 tnx.. dystyxws opws katalabate ki egw lg me pixel, oxi kameno (dead), hot basika (synexeia fwteino).. kai to xeirotero einai pws den exei 1. alla 4-5.. Mono 1 bebaia mpanizei poly (oso poly mporei na mpanisei ena tosodouli pixel)... Και μένα μέχρι στιγμής δύο οθόνες, δύο φωτεινά pixel. Στην Alman πάντως μου ζήτησαν να τους στείλω με fax την απόδειξη αγοράς της αρχικής οθόνης. Για την δεύτερη τα στοιχεία τα είχαν αποθηκευμένα και δε χρειάστηκε να τους λέω serial number.
Haros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 epikoinwnhse enas filos pou exei to idio problhma me thn alman shmera. epeidh den einai oloklhro pixel (einai subpixel, sygekrimena 1-2/3 tou pixel) pou exei kolhsei sto fwteino. o texnikos mas ipe oti sto 99% twn othonwn yparxei ena tetoio kai oti oi egyhsh mas kaliptei apo thn stigmh pou einai orato sta 2 metra... (plaka mou kanei? sta 2 metra egw den blepw eikona, to fwteino subpixel tha blepw? )... Auta... Twra den xerw kata poso isxyei oti sto 99% twn othonwn yparxei kati tetoio, alla epeidh den einai kati sobaro pou fenetai (prepei na pas kontitera apo miso metro kai na xereis pou peripou einai gia na to deis), ama einai megalh istoria h allagh ths othonhs oute kan tha asxolhthw...
cronos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 o texnikos mas ipe oti sto 99% twn othonwn yparxei ena tetoio kai oti oi egyhsh mas kaliptei apo thn stigmh pou einai orato sta 2 metra... Εγώ πάντως το βλέπω και από τα 5 μέτρα. Έχω αετήσιο μάτι και τα μπανίζω όλα. Θα μας τρελλάνουν πραγματικά. Γιατί το manual δεν έχει έναν οδηγό αναγνώρισης καμμένων pixel. Ξέρετε κύριε εμείς καλύπτουμε 0 pixel αλλά να είναι καμμένο ολόκληρο. Και θα το καταλάβαιτε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ είδα μία φωτεινή κουκίδα στην οθόνη η οποία δεν ανταποκρίνεται. Που να ξέρω εγώ αν πρόκεται για καμμένο pixel, sub pixel ή δε ξέρω και γώ τί άλλο.
Haros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 an sobara twra to blepeis apo apostash poly kontinh na thn allaxeis thn othonh. alla twra an to blepeis opws egw, se apostash mikroterh apo miso metro kai mono ama xereis pou einai kai exeis epikentrwthei sto shemio, den nomizw na axizei kan o kopos... ama einai kameno OLO to pixel sthn periptwsh sou tote ok...
sa1901 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Πολλά "αν" και προϋποθέσεις ακούω... Τι έπαθε η Alman έπηξε στις αλλαγές και είπε να "κόψει" μερικές; :?
cronos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 an sobara twra to blepeis apo apostash poly kontinh na thn allaxeis thn othonh. alla twra an to blepeis opws egw, se apostash mikroterh apo miso metro kai mono ama xereis pou einai kai exeis epikentrwthei sto shemio, den nomizw na axizei kan o kopos... ama einai kameno OLO to pixel sthn periptwsh sou tote ok... Φίλε μου εγώ βλέπω ένα φωτεινό σημείο πάνω στην οθόνη. Πράγματι φαίνεται μόνο από μισό μέτρο και αν επικεντρωθείς εκεί. Κάποιες στιγμές όμως όπου το background είναι μαύρο είναι λίγο ενοχλητικό. Από την άλλη δεν είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με διδακτωρικό πάνω στις TFT οθόνες για να γνωρίζω αν αυτό είναι ολόκληρο καμμένο pixel ή απλά καμμένο sub-pixel. Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε. Ας έβαζε η LG στο manual έναν οδηγό αναγνώρισης καμμένων pixel. Πάντως υπάρχει μία μικρή ταλαιπωρία, όχι τόσο σε αυτά που σου ζητάνε (serial number, και αποδεικτικό αγοράς αποστολή με fax), αλλά με τον κούριερ. Μόλις τώρα που γράφω την απάντηση, με πήραν τηλέφωνο για την Δευτέρα κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 4. Με πέτυχε όμως στις καλές μου και δεν της απάντησα με έντονο ήφος, παρά της είπα να περάσει κάποια στιγμή μετά τις 3. Και έληξε το ζήτημα. Δε μίλησα με κανέναν τεχνικό, ούτε μου είπαν τίποτα για 2 μέτρα. Υποψιάζομαι ότι ανακυκλώνουμε μεταξύ μας τις οθόνες. Δε μπορεί το 99% των οθονών να είναι με φωτεινές κουκκίδες. Στο γραφείο πήραμε μία 17-άρα μάρκα μ'έκαψες και δεν έχει τίποτα. Ή πέσαμε στο 1% ή η LG μας δουλεύει.
lalexoulhs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Aπό αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι γίνεται με τις LG. Αν δεν είχαν την εγγύηση των 0 pixel (το οποίο ισχύει μόνο στην Ελλάδα)' date=' ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα αγόραζαν.Για την ποιότητα απεικόνισης, ας μην κουβεντιάσουμε καλύτερα...[/quote'] Poio sumbainei mono sthn Ellada? To 0-pixel isxiei pantou...
Haros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Φίλε μου εγώ βλέπω ένα φωτεινό σημείο πάνω στην οθόνη. Πράγματι φαίνεται μόνο από μισό μέτρο και αν επικεντρωθείς εκεί. Κάποιες στιγμές όμως όπου το background είναι μαύρο είναι λίγο ενοχλητικό. Από την άλλη δεν είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με διδακτωρικό πάνω στις TFT οθόνες για να γνωρίζω αν αυτό είναι ολόκληρο καμμένο pixel ή απλά καμμένο sub-pixel. Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε. Ας έβαζε η LG στο manual έναν οδηγό αναγνώρισης καμμένων pixel. Πάντως υπάρχει μία μικρή ταλαιπωρία' date=' όχι τόσο σε αυτά που σου ζητάνε (serial number, και αποδεικτικό αγοράς αποστολή με fax), αλλά με τον κούριερ. Μόλις τώρα που γράφω την απάντηση, με πήραν τηλέφωνο για την Δευτέρα κάποια στιγμή μεταξύ 10 και 4. Με πέτυχε όμως στις καλές μου και δεν της απάντησα με έντονο ήφος, παρά της είπα να περάσει κάποια στιγμή μετά τις 3. Και έληξε το ζήτημα. Δε μίλησα με κανέναν τεχνικό, ούτε μου είπαν τίποτα για 2 μέτρα. Υποψιάζομαι ότι ανακυκλώνουμε μεταξύ μας τις οθόνες. Δε μπορεί το 99% των οθονών να είναι με φωτεινές κουκκίδες. Στο γραφείο πήραμε μία 17-άρα μάρκα μ'έκαψες και δεν έχει τίποτα. Ή πέσαμε στο 1% ή η LG μας δουλεύει.[/quote'] ti na sou pw file mou... sthn allagh pou ekanes thn prwth fora sou dwsan sfragimeno 'h anoigmeno kouti?
sa1901 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Poio sumbainei mono sthn Ellada? To 0-pixel isxiei pantou... Δώσε ένα link από το Global της LG που να λέει κάτι τέτοιο. :???:
sa1901 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Υποψιάζομαι ότι ανακυκλώνουμε μεταξύ μας τις οθόνες. Δε μπορεί το 99% των οθονών να είναι με φωτεινές κουκκίδες. Στο γραφείο πήραμε μία 17-άρα μάρκα μ'έκαψες και δεν έχει τίποτα. Ή πέσαμε στο 1% ή η LG μας δουλεύει. Mήπως ξέρει κανείς τι γίνονται οι οθόνες που επιστρέφονται; Μπορεί πράγματι να ανακυκλώνονται μέχρι κάποιος να βαρεθεί να αλλάζει οθόνη ή να μην αντιληφθεί/τον ενοχλεί αυτή που θα πάρει και να την δεχτεί τελικά; :-?
Haros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Mήπως ξέρει κανείς τι γίνονται οι οθόνες που επιστρέφονται; Μπορεί πράγματι να ανακυκλώνονται μέχρι κάποιος να βαρεθεί να αλλάζει οθόνη ή να μην αντιληφθεί/τον ενοχλεί αυτή που θα πάρει και να την δεχτεί τελικά; :-? akribws sa1901. Gi'auto rwthsa ton crono ama h othonh pou tou eferan meta to rma htan sfragismenh... tespa. phra twra egw thn lg. to shkwse mia kopela kai den mou eipe tipota gia apostaseis ktl. apal amou eipe oti mporei na mou thn allaxoun otidhpote kai na exei problhma, hte einai subpixel hte pixel hte to blepeis apo to 1 xiliometro 'h apo to 1 ekatosto...
polaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Η διαφορά εδώ είναι στο πλαίσιο έθεσαν ένα χρονικό ορίζοντα 2 ωρών' date=' και μου προσέφεραν εναλλακτική λύση. Στην alman έδωσαν 6 ώρες χρονικό ορίζοντα και δεν έδωναν εναλλακτική λύση. Με τη σειρά μου και γώ, θα συμπεριφερθώ ανάλογα.[/quote'] Κοιτα υπάρχει μια διαφορά... Η αλμαν έτσι και εσύ φερθείς ανάλογα, πολύ απλά δεν θα μπορέσει να σου φέρει την καινούρια οθόνη.... Μάντεψε ποιος θα βγει χαμένος!! Καλό ειναι να καταλάβεις ότι ναι μέν έχεις κάθε δικαίωμα σε αλλαγη και η Αλμαν υποχρέωση να στην αλλάξει,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι... Αν κάνεις εσύ τον δύσκολο η Αλμαν θα σου πει "αααααα, κυριε, ας πρόσεχατε, εμείς προσφερθήκαμε να την αλλάξουμε, αλλά εσείς δεν μπορούσατε". Oποτε στο τελος εσυ θα εχεις μεινει περισσότερο χρόνο με την χαλασμένη οθόνη.
cronos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ti na sou pw file mou... sthn allagh pou ekanes thn prwth fora sou dwsan sfragimeno 'h anoigmeno kouti? Το κουτί ήταν πράγματι σφραγισμένο. Δε παρατήρησα όμως αν ήταν σφραγισμένο μεν, αλλά με δεύτερη ταινία πάνω από την παλιά. Αυτό θα το τσεκάρω το απόγευμα που θα είμαι σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.